Keenetic Sprinter WiFi Mesh reititin
Keenetic Sprinter WiFi Mesh reititin
Keenetic Sprinter WiFi Mesh reititin
Keenetic Sprinter WiFi Mesh reititin

Keenetic Sprinter WiFi Mesh reititin

Keenetic Sprinter WiFI6 Mesh reititin tarjoaa huippuluokan verkkoyhteyden monipuolisiin käyttötarkoituksiin. KeeneticOS-reitittimien aktiivinen jononhallinta, IntelliQoS-verkon optimointi ja verkkokiihdytin takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja jopa 950 Mbps huippunopeuden.
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kuukausimaksut3,13 €

Keenetic Sprinter WiFi Mesh reititin

Yleinen kuvaus

  • Helppokäyttöinen mobiiliapplikaatio
  • Huipputason yhteydet
  • Vahva suojaus kyberuhilta

Keenetic Sprinter WiFI6 Mesh reititin tuo eteesi huipputason verkkoyhteyden laaja-alaisiin tehtäviin, jotka vaativat parhaimpia nopeuksia. KeeneticOS-reitittimillä saat vakauden ja suorituskyvyn, jotka musertavat viiveen ja antavat sinulle ratkaisevan edun verkkopelien pelaamisessa. Aktiivinen jononhallinta (Active Queue Management) vähentää viiveitä ja tasoittaa liikenteen kuormitusta, mikä tekee verkon käyttämisestä ja pelaamisesta saumatonta ja reagoivaa. IntelliQoS-verkon liikenteen optimointi seuraa tarkasti dataliikennettä ja asettaa yhteytesi etusijalle, jotta voit nauttia häiriöttömästä surffaamisesta. Reitittimen verkkokiihdytin varmistaa, että langallinen suorituskykysi yltää jopa 950 Mbps nopeuteen.

Luotettavien VPN-toimintojen avulla voit valvoa liikenteen reititystä ja valita, mitkä laitteet ja liikenteet käyttävät VPN-yhteyksiä, esimerkiksi tietokoneet ja älytelevisiot. Pystyt säätämään aikataulusi ja ohjaamaan LED-valojen toimintaa automaattisesti rentoutumishetkinäsi. Säännölliset päivitykset kolmen kuukauden välein tuovat uusia ominaisuuksia ja varmistavat laitteesi ajantasaisuuden. Dual flash -muistin käyttöjärjestelmän varmuuskopiot takaavat, että päivitykset sujuvat virheettömästi. Heitä hyvästit verkkoyhteyden haasteille!

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

KN-3710-01-EU

Ominaisuudet

Helppokäyttöinen, nopea käyttöönotto

Parasta pelaajalle

Neljä Gigabit -porttia

Vahva suojaus kyberuhilta

Pakkauksen sisältö

Keenetic Sprinter -reititin

Virtalähde

Ethernet -kaapeli

Pika-asennusopas

Laitteen mitat ja paino

214 x 154mm, 400g

Takuu

Valmistajan myöntämä 24 kk takuu