Hyödynnä tarjous ja säästä 155 €. Norm. hinta 795 € (alv. 0 %). Tarjous voimassa toistaiseksi.

Konftel C2055Wx -video kit
Konftel C2055Wx -video kit

Konftel C2055Wx -video kit

Konftel C2055Wx -video kit on laadukas konferenssipuhelinpaketti, jossa yhdistyvät helppokäyttöisyys, kirkas ääniyhteys ja tarkka videonlaatu.

Konftel C2055Wx -video kit - Tehostamaan videoneuvottelujasi

Yleinen kuvaus

  • 4K-videokuvalaatu
  • Kokonainen paketti videokonferensseihin
  • Kamera, kaiutinpuhelin ja USB-hub
  • Helppokäyttöinen

Konftel C2055Wx -video kit on laadukas konferenssipuhelinpaketti, jossa yhdistyvät helppokäyttöisyys, kirkas ääniyhteys ja tarkka videolaatu. Kameran ominaisuuksiin kuuluu 4K -videonlaatu sekä WDR-teknologia joka mukauttaa kuvanlaadun automaattisesti ympäristön mukaan, tällä ominaisuudella tehostat videokonferensseja haastavissakin olosuhteissa.

Konftel C2055Wx -video kit sisältää seuraavat tuotteet: Konftel Cam20 4K -konferenssikamera, Konftel 55Wx -kaiutinpuhelin, sekä Konftel OCC -hub laitteiden kytkemiselle.

Konftel OCC Hub on ratkaisun keskiö. Se tarjoaa neuvottelukameralle, kaiutinpuhelimelle ja näytölle One Cable Connection-yhteyden. Konftel C2055Wx -paketin Plug-N-Play USB-yhteyden ansiosta ei tarvita lisäohjaimia, ainoastaan joku uusimmista Windows- käyttöjärjestelmistä. Voit myös kytkeä näytön suoraan tietokoneeseen, tavallisesti HDMI:llä, etkä tarvitse DisplayLink-ohjainta.

Tekniset tiedot

Konftel 55Wx -kaiutinpuhelin

USB- ja Bluetooth HD -liitettävyys, NFC-tuki, tuki HD-äänelle, 360 asteen mikrofoni, kattavuus 12 henkilölle, automaattinen kaiun poisto sekä melunvaimennus

Kaiutinpuhelimessa on myös integroitu akku, muistikorttipaikka puhelujen tallennukselle ja Bluetooth-yhteys, jonka avulla voit yhdistää puhelimesi siihen.

Konftel Cam20 4K -konferenssikamera

Kamerassa on 105-asteinen kuvakulma ja 4K UHD -resoluution kuva 30 FPS-kuvanopeudella, joiden avulla sen kuvaan mahtuu esimerkiksi kaikki neuvotteluhuoneessa olevat henkilöt.

Kamera yhdistäytyy tietokoneeseen USB-yhteyden avulla, joten se on yhteensopiva monien sovellusten ja pilvipalvelujen kanssa.

Konftel OCC Hub -keskitin

Konftel OCC -hubiin voit yhdistää kaiutinpuhelimen, webkameran ja näytön, jonka jälkeen voit yhdistää järjestelmän hubin kautta kannettavaan vain yhdellä USB-kaapelilla. HDMI-liitäntä näytölle, DisplayLink-ajuri

Pakkauksen sisältö

Cam20 -neuvottelukamera, 55Wx -kaiutinpuhelin, OCC Hub, USB-kaapeli - 3 m, USB-A to USB-B -kaapeli - 5 m, USB type A to micro-USB type B -kaapeli - 5 m, USB type A to mini-USB type B -kaapeli - 5 m, Kaukosäädin, 2 AAA-paristoa, Tarranauha, USB-kaapeli - 2.5 m

Tuotekoodi

951201082