Elisa Lankanumero

Yrityksen lankanumero matkapuhelimessasi

Voit siirtää lankaliittymänumerosi osaksi matkapuhelinliittymää. Kun asiakkaat soittavat tuttuun lankanumeroosi, puhelut siirtyvät automaattisesti kännykkääsi – olit sitten toimipisteellä tai tien päällä. Elisa Lankanumero on lisäpalvelu, joka on helppo liittää matkapuhelinliittymään.

ELISA LANKANUMEROPALVELUN ETUJA

  1. Edullisempi kuin erillinen lankaliittymä
  2. Voit ottaa puheluita vastaan missä vain
  3. Vaivaton ja nopea ottaa käyttöön.

Jätä yhteystietosi

Säästä selvää rahaa

Kun kaikki puhelusi tulevat kännykkään, voit vapaammin liikkua ja vastata lankanumeroon tuleviin puheluihin vaikka mökiltä. Vaikka vastaisit puhelimeen vain toimipisteeltä, niin Lankanumero-palvelun käyttöönotto kannattaa silti. 

Matkapuhelinliittymä ja Lankanumero tulee halvemmaksi kuin lankapuhelinliittymä. Voit käyttää palvelua kännykän lisäksi myös perinteisemmällä GSM-pöytäpuhelimella.

Varmista, ettei yksikään puhelu jää vastaamatta

Elisa Lankanumero on kiinteähintainen matkapuhelinliittymän lisäpalvelu, jonka voi kytkeä kaikkiin Elisan yritysliittymiin. Voit siis käyttää sitä olemassa olevan yrityspakettiliittymäsi yhteydessä, tai avata erillisen liittymän lankanumeroasi varten.

Kaikki suomalaiset lankapuhelinliittymien numerot ovat kytkettävissä palveluun, pois lukien Ahvenanmaalaiset liittymät. Kun palvelu on käytössä, puhelut seuraavat sinua maailman äärin ja maksut määräytyvät matkapuhelinliittymäsi hinnaston mukaan.

Voit valita näkyykö soittaessasi matkapuhelin- vai lankapuhelinnumero puhelun vastaanottajalle.

Lankanumero siirtyy ketterästi matkapuhelinkäyttöön

Palvelun käyttöönotto on vaivatonta ja nopeaa, jätä se meidän huoleksemme. Elisa Lankanumero maksaa 10 €/kk ja matkapuhelinliittymän käytöstä maksat valitsemasi liittymätyypin mukaan.

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita, niin kerromme lisää palvelusta. Katso alta myös vaihtoehdot perinteiselle lankapuhelimelle.

Soita 0800 04411