Lenovo Legion 5 17.3FHD -pelikannettava
Lenovo Legion 5 17.3FHD -pelikannettava

Lenovo Legion 5 17.3FHD -pelikannettava

17.3 tuuman Legion 5 on tyylikäs ja tehokas pakkaus täynnä modernia tekniikkaa! Kaikkien peliläppäreiden ei tarvitse ampua punaisia led-valoja sekä lohikäärmeitä: joskus pelkistetty ja minimalistinen on sopivin valinta. Äärettömän laadukas näyttöpaneeli on kehystetty ohuilla kehyksillä ja runkoon sijoitetuista liitännöistä valtaosa on laitteen takana - jotta ne eivät häiritse esimerkiksi hiiren toimintaa.

Lenovo Legion 5 17.3FHD -pelikannettava

Yleinen kuvaus

  • 17,3 tuuman FHD -näyttö
  • Kattavat liitännät fiksusti sijoiteltuna
  • Laadukas ja tehokas Core i7-10750H -suoritin
  • Tehokas RTX 2060 -näytönohjain

Legion 5 on tyylikäs ja tehokas pakkaus modernia tekniikkaa! Kaikkien peliläppäreiden ei tarvitse ampua punaisia led-valoja sekä lohikäärmeitä: joskus pelkistetty ja minimalistinen on sopivin valinta. Äärettömän laadukas näyttöpaneeli on kehystetty ohuilla kehyksillä ja runkoon sijoitetuista liitännöistä valtaosa on laitteen takana - jotta ne eivät häiritse esimerkiksi hiiren toimintaa.

Legion 5 pysyy viileänä riippumatta siitä, miten kovassa käytössä se on, sillä nestekidepolymeeripinnoitteella viimeistellyillä 67:llä tuulettimen siivellä ja kupariputkilla varustettu kaksikanavainen Coldfront 2.0 -jäähdytysjärjestelmä viilentää ja poistaa lämpöä. Tämän ansiosta kannettava toimii ihanteellisesti ja peli on aina hallussasi. Lisäksi laitteen säätö oikeaan käyttötilaan käy nopeasti, sillä voit Q Control 3.0:n avulla valita manuaalisesti Quiet-, Balance- tai Performance-jäähdytystilan. Lisäksi jokaisessa Legion-kannettavassa on Dual Burn -tuki, jonka ansiosta voit maksimoida suorittimen ja näytönohjaimen suorituskyvyn pelin aikana. Suorituskyvyn ja jäähdytyksen yhdistelmän ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia järjestelmän kaatumisesta, vaan voit keskittyä voittamiseen.

Pelaajien pelaajille suunnittelemassa Legion 5 -kannettavassa on TrueStrike-näppäimistö, joka muuntaa laitteen suosikkipelissäsi ergonomiseksi ja tarkaksi aseeksi. Näppäimistössä on täysikokoiset näppäimet, numeronäppäimistö, suuret nuolinäppäimet ja TrueStrike-kytkimet, jotka estävät haamupainallukset täydellisesti ja laskeutuvat pehmeästi. Pääset tulostaulukoiden huipulle ilman ongelmia.

Koe Legion 5 -kannettavan 2 W:n Harman Kardon® -kaiutinjärjestelmän tehokas äänentoisto ja syvät bassoäänet. Dolby Atmos® -kuuloketuen ansiosta saat myös kokea tilaäänen kolmiulotteisella äänikentällä, jossa kaikista suunnista selkeästi kuuluvat äänet auttavat sinua uppoutumaan pelikokemukseen täysin. Pelaajat hyödyntävät äänentoistoa myös paikantaakseen hiljaiset äänet eri puolilla peliä, jotta he tunnistavat yläpuolelta tai takaa tulevat uhat.

Lenovo Vantage for Gaming tarjoaa taisteluihin tarvittavaa suorituskykyä, mukaansatempaavia kokemuksia ja saumatonta pelaamista. Kalibroi automaattisesti valitsemalla sovelluksille ja peleille suorituskykytila. Hyödynnä kaikki kuvataajuudet ylikellottamalla suorittimet ja näytönohjaimet sekä vapauttamalla muistia. Säästä akkua siirtymällä Quiet Mode -tilaan tai valitse Balance Mode -tila normaalissa käytössä. Hallitse kaikkea samassa paikassa!

Oletko kuluttaja? Tilaa Lenovo Legion 17.3 tuuman -pelikannettava.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

81Y80019MX

Suoritin

Intel Core i7-10750H (6C / 12T, 2.6 / 5.0GHz, 12MB)

Keskusmuisti

2x 8GB SO-DIMM DDR4-2933

Tallennustila

512GB SSD M.2 2242 PCIe NVMe 3.0x4

Näyttö

17.3 tuuman FHD (1920x1080) IPS 300nits Anti-glare, 144Hz, Dolby Vision

Näytönohjain

NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB GDDR6

Muuta

Taustavalaistu näppäimistö, Windows 10 Home, 4-in-1 muistikorttipaikka

Yhteydet

Wlan 802.11 ax LAN 100/1000 Bluetooth 5.0

Liittännät

4x USB 3.1 Gen 1 (one Always On), 1x USB 3.1 Type-C Gen 1 HDMI 2.0 Kuuloke/mikrofoni -liitäntä RJ-45

Äänet

Kaiuttimet: Harman Kardon 2x 2W (Dolby Atmos), Sisäänrakennettu mikrofoni

Mitat

398,6 x 290 x 24,3 mm

Paino

2,98 kg

Takuu

24 kk