LINQ DisplayPort 8K -kaapeli
LINQ DisplayPort 8K -kaapeli
LINQ DisplayPort 8K -kaapeli

LINQ DisplayPort 8K -kaapeli

Kaksimetrisellä LINQ DisplayPort 8K -kaapelilla voit nauttia kuvista ja videoistasi superterävällä ja immersiivisellä 8K/60Hz laadulla. Kestävästä materiaalista valmistettu kaapeli tarjoaa myös kristallinkirkkaan 4K resoluution.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut30,00 €

LINQ USB4 Pro -kaapeli

Yleinen kuvaus

  • 8K resoluutio
  • 60Hz virkistystaajuus
  • 2 m pituus
  • Kestävää materiaalia

Kaksimetrinen LINQ DisplayPort 8K -kaapeli tarjoaa mukaansatempaavan 8K-resoluution erittäin teräviin kuviin, valokuviin tai videoihin. Yhdessä 60 Hz:n virkistystaajuuden kanssa kaapeli tarjoaa tasaisen ja laadukkaan videon toiston. Lisäksi kaapeli tarjoaa myös kristallinkirkkaan 4K-resoluution uskomattomalla 144 Hz:n virkistystaajuudella, mikä takaa sulavimman pelikokemuksen.

8K tarjoaa mukaansatempaavan katselukokemuksen, jossa on jopa kaksi kertaa suurempi vaaka- ja pystyresoluutio ja neljä kertaa enemmän pikseleitä kuin 4K resoluutiossa. Kaapeli tarjoaa myös kristallinkirkkaan 4K-resoluution hämmästyttävällä 144 Hz:n virkistystaajuudella, mikä takaa sujuvan ja immersiivisen pelikokemuksen.

USB-C-DisplayPort-kaapeli tukee High Dynamic Range -tilaa, joka tarjoaa paremman kirkkauden ja väriominaisuudet perinteiseen sisältöön verrattuna. HDR voi näyttää laajemman valikoiman värejä ja valoa sekä enemmän yksityiskohtia äärimmäisyyksien välissä. Värit ovat siksi elävämpiä ja ainutlaatuisia HDR-sisällössä. Lisäksi kohtauksen kirkkaat osat ovat kirkkaampia, kun taas tummat osat voivat olla tummempia, mikä tuo enemmän selkeyttä ja yksityiskohtia.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

LQ48025

Yhteensopivuus

Mac Studio

Mac Mini

MacBook Air/Pro (M2, M1, M1 Pro, M1 Max & Intel-powered)

Tukee iPadeja, joissa on C-tyypin portit (iPad Pro 2018/2020/2021)

iPad Air 2020/2021/2022

iPad mini 2020/2021

Älypuhelimet ja tabletit joissa on USB-C ja DisplayPort ominaisuus

Windows PC ja Chromebook, joissa on USB-C ja DisplayPort ominaisuus

Samsung Dex

Portit

8K DP (Male) - DP 1.4, jopa 8K/60Hz tai 4K/144Hz, 32 Gbps

Yhdistettävissä

Näyttö/TV (8K)

Pituus

2 metriä

Takuu

24 kk