Mobiililaiterekisteri

Rekisteröi mobiililaitteet yrityslaitteiksi

Rekisteröi mobiililaitteet helposti yrityslaitteiksi Yritysten OmaElisassa

Rekisteröi mobiililaitteet yrityslaitteiksi Yritysten OmaElisassa

Me Elisalla haluamme auttaa yritystäsi menestymään tuottavuutta parantavilla ICT-palveluilla. 

Haluamme myös kasvattaa kykyämme kuunnella ja ymmärtää yrityksesi liiketoiminta- ja viestintähaasteita sekä kehittää palvelujamme vastaamaan entistä paremmin yrityksesi tarpeita.

Uudistimme Elisan mobiilipäätelaitepalveluita Apple DEP -laiterekisteröintiohjelmilla. Muutaman viikon sisällä saatavillasi on myös Samsung KME -rekisteröintiohjelma.

Laitteiden rekisteröinti helpottaa etähallintaa

Laiterekisteriohjelmilla voit rekisteröidä mobiililaitteet yrityslaitteiksi jo tilaushetkellä Yritysten OmaElisan kautta. Rekisteröinnillä tarkoitetaan, että yritysasiakkaana voit määritellä Yritysten OmaElisasta tilattujen laitteiden automaattisen etähallintaan kirjautumisen, kun laite viedään mobiili- tai Wlan-verkkoon käyttöönoton yhteydessä. Näin varmistetaan, että kaikki yrityksesi laitteet saadaan helposti ja varmasti rekisteröityä valitsemaasi hallintapalveluun

Laiterekisteröintiohjelma (DEP) on osa Applen käyttöönotto-ohjelmia, jotka helpottavat iOS- ja macOS-laitteiden käyttöönottoa ja määritystä. DEP tarjoaa nopean ja selkeän tavan ottaa käyttöön yrityksesi omistamia iPad- ja iPhone-laitteita sekä Mac-tietokoneita, jotka on ostettu suoraan Elisalta.

Kun rekisteröidyt laitevalmistajien, Apple DEP ja Samsung KME, ohjelmiin, saat palvelu-ID:n, joka rekisteröidään Yritysten OmaElisaan. Palveluiden aktivointipyynnöt Elisalle löytyvät tutusti lomakkeina: Hallinnoi palveluitasi, Muut tilaukset. Lomakkeiden hakusanoina toimivat DEP ja KME.

Tutustu laiterekisteriin

Ohje Apple laitteiden aktivointiin

Ohje Samsung laitteiden rekisteröintiin