Motorola G41
Motorola G41

Motorola G41

Motorola G4 on kokonaisvaltainen ja tehokas älypuhelin. Erinomainen kolmoiskamera takaa tarkat kuvat ja 6,5 tuuman OLED -näytöltä hoidat sujuvasti tärkeät asiasi. MediaTekin Helio -suoritin tuo vaikuttavaa suorituskykyä, sekä kestävällä akulla varmistat virtaa koko päivän ajaksi.

Motorola G41 - kestävä, tehokas ja tyylikäs älypuhelin monipuoliseen käyttöön

Yleinen kuvaus

  • 6,5 tuuman Max Vision OLED -näyttö
  • Android 11 -käyttöjärjestelmä
  • Vaikuttava MediaTek Helio G85 -prosessori
  • Uskomattoman nopea Turbo Power 302 lataus
  • 48 MP kolmoiskamera OIS -teknologialla

Motorola G41 on kaikkea mitä älypuhelimeltasi odotat. Huipputarkka ja suurikokoinen näyttö, tehokas prosessori, erinomainen kamera sekä kestävä akku tekevät tästä puhelimesta mainion valinnan monipuoliseen käyttöön. Laajan näyttöalan ansiosta saat hoidettua tärkeitä asioita ja projekteja suoraan älypuhelimesi ruudulta missä tahansa. Full HD+ ja OLED tekevät kokemuksesta miellyttävän ja näyttö mukautuu olosuhteisiin nähden sopivaksi. MediaTek Helio G85 -prosessori tuo tehoa laitteeseen, ja tunnet sen jokaisella pyyhkäisyllä ja kosketuksella. Nopeat vasteajat mahdollistavat sujuvan navigoinnin ja raskaammatkin sovellukset toimivat moitteitta. Taustalla toimii Android 11 -käyttöjärjestelmä, joka auttaa saamaan kaiken irti puhelimestasi juuri haluamallasi tavalla.

Vaikuttava kamera on vahvasti esillä G41 -mallissa. Saat selkeitä ja tarkkoja kuvia 48 MP tarkkuudella ja OIS (Optical Image Stabilization) -teknologia poistaa sumeuden. Kameran ultralaajakulmaobjektiivin avulla saat enemmän kuvausaluetta ja makrolinssillä tarkennat juuri niihin pieniin kohteisiin joiden haluat erottuvan. Voit huoletta työskennellä pitkiä päiviä miettimättä akunkestoa, ja mikäli virta pääsee loppumaan, saat 50% varausta jopa 30 minuutissa TurboPower -latauksella. Sileä runko pyöristetyillä reunoilla tekevät Motorola G41:stä mukavan käyttää ja merkilleen uskollisena se ei välitä myöskään kastumisesta, ja kulkee mukanasi olosuhteista riippumatta.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

PAS40004SE Meteorite Black

Näyttö

6.4” Max Vision

FHD+ (2400x1080) OLED 60Hz

Suoritin

MediaTek Helio G85

Muisti ja tallennus

4GB keskusmuistia

128 GB tallennustilaa

Kamera

48MP pääkamera, 8MP ultra-wide, 2MP makrokamera

13MP etukamera

Äänet

2x mikrofonia

1x kaiutin

Käyttöjärjestelmä

Android 11

Yhteydet ja liitännät

Bluetooth 5.0

NFC

USB-C

3,5 mm kuulokeliitäntä

Akku ja lataus

5000 mAh, kiinteä

USB-C

TurboPower pikalataus

Muuta

Sormenjälkilukija

Mitat ja paino

161.89 x 73.87 x 8.3 mm

Paino: 178 g

SIM-kortti

Dual Nano SIM

Takuu

24 kk