Jääkiekon MM-kisojen lippuarvonta Yritysten OmaElisassa  – arvonnan säännöt

 

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Elisa Oyj (myöhemmin järjestäjä).
 

2. Osallistuminen, osallistumisaika ja voitosta ilmoittaminen

Arvontaan osallistutaan Yritysten OmaElisassa (https://yrityksille.elisa.fi/omaelisa) klikkaamalla etusivun arvontabanneria. Osallistumisaika on 28.4.11.5.2022. Arvonta suoritetaan torstaina 12.5.2022 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.
 

3. Palkinto

Osallistuneiden kesken arvomme 2 lippua jääkiekon MM-kisojen alkusarjan Suomi-USA -otteluun (arvo á 255 €, eli yhteensä 510 €). Voittajia arvomme yhden, eli yksi henkilö saa käyttöönsä 2 kpl ottelulippuja. Ottelu pelataan maanantaina 16.5.2022 Tampereen Nokia Arenalla. Palkintoliput sijoittuvat areenan Premium katsomokategoriaan. Palkinto ei sisällä matkoja tai majoittumista Tampereella.
 

4. Arvonta

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat Yritysten OmaElisaan rekisteröityneet yritysasiakkaat, jotka ovat täysi-ikäisiä. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta tai mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, on Elisalla oikeus arpoa tilalle uusi voittaja perjantaina 13.5.2022.
 

5. Vastuut

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.
 

6. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan arvonnan suorittamiseen ja palkinnosta ilmoittamiseen sekä sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja.
 
Helsinki, Elisa Oyj, 28.4.2022
 

Pysy ajan tasalla!