Osallistu kilpailuun – voit voittaa itsellesi Asuksen WiFi-tukiasemapaketin sekä Elisan asiantuntijan asennuskäynnin

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Elisa Oyj.

2. Osallistuminen, osallistumisaika ja voitosta ilmoittaminen

Kilpailuun voi osallistua Facebookissa tai Instagramissa. Osallistumisaika on 9.11.-26.11.2023. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti maanantaina 27.11.2023. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun.

3. Palkinto

Osallistuneiden kesken valitaan yksi voittaja, joka saa 1 kpl Asuksen ZenWiFi AX (XT8) Tri-band WiFi -Mesh-reitittimen (arvo 429 €, alv. 24 %) ja Elisan asiantuntijan asennuskäynnin. Reititinpaketti sisältää kaksi tukiasemaa, jolla pystytään kattamaan jopa 510 m2 tila.

4. Kilpailu

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, jotka ovat täysi-ikäisiä.Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Elisa Oyj:n konsernihenkilökunnalla tai niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Kilpailuun voi osallistua vain kerran. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta tai mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, on Elisalla oikeus valita tilalle uusi voittaja keskiviikkona 29.11.2023.

5. Vastuut

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki kilpailuun osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

6. Henkilötietojen käsittely

Kilpailuun osallistujan henkilötietoja käsitellään ainoastaan palkinnosta ilmoittamiseen ja sen toimittamiseen. Käsittelystä tarkemmin elisa.fi/tietosuoja.

Helsinki, Elisa Oyj, 2.11.2023

Tilaa uutiskirje ja tutustu valikoimaan!

Tilaa uutiskirjeemme tarjouksista ja muista ajankohtaisista uutuuksista

TILAA UUTISKIRJE

Tutustu verkkokaupan valikoimaan ja tilaa laitteet helposti korottomalla, jopa 36 kk maksuajalla!

Tutustu kaupan TUOTTEISIIN