Elisa kiinteistökuitu- ja talokaapeliratkaisut

Tiivis tietopaketti Elisan kiinteistökuitu- ja talokaapeliratkaisuista.

Tietoa Elisan kiinteistökuitu- ja talokaapeliratkaisuista

Kiinteistön omistajan kannattaa hyvissä ajoin varmistaa, että valmistuva kiinteistö tulee liitetyksi Elisan nykyaikaiseen tietoliikenne-infrastruktuuriin. Liikekiinteistöjen käyttäjät, vuokralaiset ja kiinteistöteknisten järjestelmien tarjoajat edellyttävät usein, että kiinteistöön on saatavilla modernit tietoliikennepalvelut vaivattomasti ja kohtuullisin kustannuksin.

Elisa Yrityskiinteistökuitu on konsepti, jossa asiakkaan kiinteistö liitetään Elisan optisen verkon piiriin, ja asiakkaan tiloihin sijoitetaan Elisan aktiivilaite eli kytkin. Tämä infrastruktuuri mahdollistaa erilaisten puhe-, data- ja multimediapalveluiden tuottamisen kaikille kiinteistössä oleville asiakkaille.

Elisa Yrityskiinteistökuitu ei yksinään ole varsinainen tietoliikennepalvelu. Kyse on perus-infrastruktuurista, joka tarjoaa modernin ja tehokkaan alustan varsinaisille loppuasiakkaille suunnatuille telepalveluille.

Elisa yrityskiinteistökuitu koostuu kahdesta peruskomponentista:

  1. Kuituyhteys kiinteistöstä lähimpään Elisan kuituverkon liityntäpisteeseen.  
  2. Elisan omaisuutta oleva aktiivilaite, kuten esimerkiksi Ethernet-kytkin, joka sijoitetaan talojakamoon, ja on Elisan verkonhallinnan sekä valvonnan piirissä.

Kuituyhteys ja aktiivilaite ovat Elisan, ja me tarjoamme niistä palveluja kaikille kiinteistössä toimiville yrityksille, yhteisöille tai henkilöasiakkaille.

Elisa Yrityskiinteistökuidun tilaus tehdään tyypillisesti jo rakennushankkeen alkuvaiheessa.

Lue lisää Yrityskiinteistökuidusta ja pyydä tarjous