Elisa Yrityswebin Testwww-sivusto

Kun olet siirtämässä www-palvelua toiselta palveluntarjoajalta Elisalle, voit testata sivuston toimivuuden Testwww-sivustolla ennen varsinaista aktivointia.

Ohje

Voit käyttää Testwww-sivustoa sivustojen toimivuuden tarkistamiseen ennen varsinaisen palvelun aktivoimista, kun www-palvelua ollaan siirtämässä toiselta palveluntarjoajalta Elisalle.

Jos www-palvelu on yhä toiminnassa vanhalla palveluntarjoajalla, voidaan sivut ensin siirtää testipalvelimelle. Pääset testaamaan sivujen toimivuuden etukäteen ja varmistamaan, ettei palveluntarjoajan vaihdossa tule käyttökatkoa palveluille. Sivujen siirrossa testipalvelimelle FTP-palvelimen osoitteena käytetään osoitetta web.yritysweb.fi

Kun tiedostot on siirretty testipalvelimelle, voit tarkistaa sivujen toimivuuden osoitteessa http://www.omaosoite.fi.testwww.yritysweb.fi. Kun olet tarkistanut sivujen toimivuuden, ilmoita palvelun käyttöönotosta Elisalle toimitusvahvistuksen ohjeistuksen mukaisesti. Tällöin palveluntarjoajan vaihto suoritetaan ilman palvelukatkoa.

Jos domain on uusi tai websivuja ei ole aiemmin käytetty toisella palveluntarjoajalla, sivut voidaan siirtää suoraan omaan kotisivutilaan. FTP-palvelimen osoitteena käytetään tällöin oman domainin mukaista osoitetta eli www.omaosoite.fi.