Laskutusjaksot ja minimilaskutusraja

Kokosimme yhteen tärkeimmät asiat laskutusjaksoista ja minimilaskutusrajasta.

Kiinteän verkon laskutusjakso

Kiinteän verkon laskutusjakso on yksi tai kaksi kuukautta. Jos laskutusjakso on yksi kuukausi, kuukausimaksut muodostuvat takautuvasti. Kahden kuukauden laskutusjaksossa kuukausimaksut muodostuvat kuluvalta ja tulevalta kuukaudelta. Mahdolliset puhelumaksut laskutetaan laskutusjaksosta riippuen yhdeltä tai kahdelta kuukaudelta takautuvasti. Uuden sopimuksen laskutus alkaa toimituspäivää seuraavan täyden kuukauden alusta.

Kiinteän verkon irtisanomisajat ovat palvelukohtaisia. Jos esimerkiksi laskutusjaksosi on kaksi kuukautta ja irtisanot sopimuksen helmikuussa, veloitetaan sopimuksesta irtisanomisajan kuukausimaksu maaliskuulta. Mikäli maalis-huhtikuun lasku on ehtinyt tulostua, huomioidaan liikaa laskutettu huhtikuun veloitus automaattisesti seuraavalla laskulla.

Matkaviestinnän laskutusjakso

Matkaviestintäpalveluiden laskutus voi olla kalenterikuukausi tai muu kuukauden mittainen jakso. Matkaviestintäpalveluissa käyttö- ja kausimaksut laskutetaan aina samalta laskutusjaksolta takautuvasti.

Irtisanoessasi toistaiseksi voimassaolevan mobiililiittymän, määrittelemäsi irtisanomispäivä jää viimeiseksi laskutettavaksi päiväksi. Irtisanomiseen mennessä muodostuneet, laskuttamattomat veloitukset näkyvät seuraavalla vastaanottamallasi kausilaskulla.

Minimilaskutusraja

Yritysasiakkaiden minimilaskuraja on 20 euroa.

Lasku lähetetään sinulle, kun maksettava verollinen loppusumma saavuttaa minimilaskurajan. Saat laskun kuitenkin viimeistään kolmen kuukauden jälkeen riippumatta loppusummasta.