elisa-yritystietoturva-logo

Elisa Yritystietoturvan ohjeet ja vinkit

Elisa Yritystietoturvan käyttöönotto ja hallinta on helppoa. Tutustu tämän sivun ohjeisiin ja asenna Yritystietoturva kaikille laitteillesi sujuvasti!

Elisa Yritystietoturvan uusi versio on nyt valmis otettavaksi käyttöön

Saat uudet ominaisuudet käyttöön päivittämällä sovelluksen App Storen tai Google Playn kautta. Jos sinulla on automaattiset päivitykset käytössä, sovellus päivittyy itsestään.

Päivitä ensin oma laitteesi ja sen jälkeen muut laitteet.

Asenna Elisa Yritystietoturva uusiin laitteisiin tai lisää uusi laite sovelluksen Henkilöt ja laitteet -valikosta.

Lue uudistuneesta Yritystietoturvasta

Uudistunut Elisa Yritystietoturva

Aloita käyttö

Laitekohtaiset asennusohjeet

Kirjautuminen ja käyttöoikeuksien ja laitteiden hallintahallinta

Tilauksen hallinta

Yritysguru auttaa

Tarvitsetko apua?

Yritysguru auttaa, jos tarvitset opastusta Elisa Yritystietoturvan käyttöönotossa tai muissa palveluun liittyvissä asioissa.

Elisa Yritysguru