Elisa PalomuuripalveluElisa Palomuuripalvelu
Elisa Palomuuripalvelu

Palomuuripalvelu antaa ajantasaisen tietoturvan

Ajan tasalla olevat palomuuri ja haittaohjelmien torjunta ovat yrityksesi tietoturvan perusta. Elisan Palomuuripalvelu tuotetaan kotimaisissa konesaleissa.

Palvelun automaattisesti pilvestä päivittyvät haittaohjelmatunnisteet ja kattava raportointi tarjoavat selkeän näkymän yrityksen verkkoon.

Palomuuripalvelun raportointityökalulla epäkohdat verkosta

Raportointityökalulla löydät epäkohdat verkosta

Palomuuripalvelun keskitetyssä ratkaisussa voidaan hyödyntää sovelluspohjaista tietoliikenteen suodatusta. Sen ansiosta verkkoliikennettä voidaan seuloa huomattavasti aikaisempaa tehokkaammin: liikenne tunnistetaan riippumatta siitä, mistä portista se tulee.

Uudenlainen raportointityökalu tarjoaa selkeän näkymän yrityksen tietoverkkoon. Sen avulla voit tunnistaa verkkoympäristöön kohdistuvia riskejä sekä puuttua epäkohtiin: esimerkiksi taltuttaa kaistasyöppöjä sovelluksia.

Laita palomuurisi vaivatta kuntoon

Voit hankkia palomuurin avaimet käteen -palveluna, jota päivitetään automaattisesti. Mikä parasta - saat palvelun käyttöösi ilman laiteinvestointeja.

Palvelu toimii kahdennetulla alustalla, Elisan varmennetuissa kotimaisissa konesaleissa.

Luotettava ja monipuolinen palomuuripalvelu

Luotettava ja monipuolinen palomuuripalvelu

  • Verkkoliikenne tunnistetaan sovelluspohjaisesti tietoliikenneportista riippumatta ja suodatusta voidaan toteuttaa tämän perusteella eli palomuuri on uutta sukupolvea.
  • Kattava raportointi auttaa riskien ja kaistasyöppöjen sovellusten tunnistamisessa.
  • Luotettava, kotimaisissa konesaleissa tuotettu palvelu.
  • Monipuoliset lisäominaisuudet, kuten haittaohjelmasuodatukset perinteisien ja kehittyneiden uhkien hallintaan, web-kategoriapohjainen sisällönsuodatus sekä erilaiset VPN-yhteydet.

Tapola on ollut erittäin tyytyväinen raportointityökaluun

“Kaikki liiketoimintaa tukevat ohjelmistomme toimivat verkossa, ja käytämme nettiä tietysti muutenkin paljon arjessamme. Elisan Tietoturvapalvelu on toiminut meillä erittäin hyvin, ja raportointityökalu antaa hyvän tuen tietoliikenteen seurantaan.”

Kirsti Seppälä, Tapola Oy

Laitetaan palomuuri yrityksessäsi kuntoon!

Jätä yhteydenottopyyntö

Tarvitsetko kyberturvan asiantuntijat valvomaan tietoturvatapahtumiasi?

Tutustu myös Elisa Kyberturvakeskuspalveluun (Security Operations Center, SOC).