Palvelunumerot yrityksellePalvelunumerot yritykselle
Elisa Palvelunumerot

Palvelunumerolla asiakas tavoittaa yrityksesi helpommin

Elisa Palvelunumero -palvelulla saat yrityksellesi puhelinnumeron, jota voit käyttää asiakaspalvelussa, myynnissä tai tukipalveluissa. Palvelunumero on asiakkaalle helppo tapa ottaa yhteyttä yritykseesi sekä maksaa sisällöistä, tuotteista ja palveluista.

Yrityksellesi palvelunumerot tarjoavat kätevän tavan ohjata asiakkaiden soitot oikeaan paikkaan sekä laskuttaa yrityksesi tarjoamista tuotteista ja palveluista kustannustehokkaasti. Lisäksi palvelunumeroa voi käyttää esimerkiksi ajanvietepalveluiden laskuttamiseen puhelimitse.

Elisalta löytyy palvelunumeroita eri tarpeisiin – valitse esimerkiksi 0800-ilmaisnumero tai maksullinen palvelunumero, kuten 0600- tai 0700-numero. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Valitse yrityksellesi sopiva palvelunumero

0800-numero

0800-numero on soittajalle täysin veloitukseton numero. 0800-ilmaisnumero sopii hyvin esimerkiksi yrityksen myyntinumeroksi, josta asiakas voi tehdä tilauksia tai kysyä lisätietoja tuotteista.

01080-numero

01080-numero on yritykselle edullinen asiointinumero, jossa puhelun kustannukset jaetaan yrityksen ja soittajan kesken.

01019-numero

Soitto 01019-numeroon maksaa soittajalle normaalin paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksun. 01019-numero sopii hyvin esimerkiksi yrityksen asiointi- ja asiakaspalvelunumeroksi.

Lisämaksulliset palvelunumerot

Lisämaksulliset palvelunumerot sopivat eri sisältöjen laskuttamiseen.

  • 0100-numero: yleishyödylliset palvelut (esim. pankkipalvelut ja taksintilaus).
  • 0600-numero: asiointipalvelut ja hyväntekeväisyyskeräykset.
  • 0700-numero: viihde-, ajanviete- ja äänestyspalvelut (esim. televisiosta).

Tilaa nyt palvelunumero yrityksellesi!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja katsotaan sopiva numeropalvelu yrityksellesi:

Tilaa tai kysy lisätietoja

Lisätietoa palvelunumeroista

0800-palvelunumerolla saat enemmän kontakteja

0800-numerolla saat enemmän kontakteja

Myynnin sujuvuuden kannalta on olennaista, että potentiaalisilla asiakkailla on mahdollisuus ottaa yhteyttä yritykseesi helposti ja nopeasti.

Kun valitset käyttöösi soittajalle täysin veloituksettoman 0800-ilmaisnumeron, kynnys yhteydenottoon madaltuu.

Jokainen soitto merkitsee arvokasta kontaktia – ja potentiaalista asiakasta yrityksellesi. Mitä enemmän soittoja, sen parempi. Samalla erottaudut kilpailijoistasi ja luot positiivista yrityskuvaa.

Maksullisella palvelunumerolla voit laskuttaa palveluista ja tuotteista

0600-alkuiset asiointipalvelunumerot sekä 0700-alkuiset viihde- ja ajanvietepalvelunumerot ovat asiakkaillesi helppo tapa ottaa yhteyttä ja sinulle kätevä keino laskuttaa tarjoamastasi palvelusta. Laskuttaessasi soittajaa asiantuntijapalveluistasi lisäät samalla yrityksesi kustannustehokkuutta – kulut kääntyvät tuotoiksi.

Maksupalvelunumeron avulla onnistuu myös erilaisten digitaalisten tuotteiden laskutus. Näin asiakas voi hoitaa esimerkiksi kalastusluvan maksamisen, lipun tilaamisen tai hyväntekeväisyyslahjoituksen suoraan mobiilipuhelimella.

Elisan maksullisten palvelunumeroiden laskutus on helppoa ja täsmällistä. Laskutustarkkuutemme on huippuluokkaa ja asiakastilityksemme saapuvat aina ajallaan: kerran kuukaudessa toteutuneiden puhelumäärien ja minuuttien mukaisesti.

Palvelunumeroon soittaminen

Elisa Palvelunumero tarjoaa kätevän ja luotettavan tavan laskuttaa esimerkiksi yrityksesi sisällöistä, palveluista ja tukitoiminnoista.

Älypuhelin

Uutta tehokkuutta monipuolisilla lisäpalveluilla

Erilaisilla lisäpalveluilla saat Elisa Palvelunumerosta entistä enemmän irti ja laajennat numeron käyttömahdollisuuksia:

  • Älykäs puheluiden ohjaus: Tehosta asiakaspalveluasi ja ota käyttöön Elisan älyverkon lisäpalvelut, kuten älykäs puheluiden ohjaus. Saatavilla esimerkiksi valikkopalvelu tai ylivuoto toiseen vastauspaikkaan.
  • Älysarjat: Paranna yrityksesi tavoitettavuutta virtuaalisilla älysarjoilla. Nopeasti muutettavilla ääniautomatiikkatiedotteilla soittajalle voidaan antaa joustavasti lisätietoja.
  • Elisa Ring -asiakaspalveluratkaisu: Yhdistä palvelunumerot helposti Elisa Ring -palveluun, jolla hoidat asiakaspalvelua tehokkaasti ja ketterästi.