Plantronics MDA220 USB -kytkin
Plantronics MDA220 USB -kytkin

Plantronics MDA220 USB -kytkin

Kätevällä sovittimella voit liittää langalliset tai langattomat USB-kuulokkeet pöytäpuhelimiin ja tietokoneisiin samanaikaisesti. Yksinkertainen käyttöliittymä tekee soittoihin vastaamisen ja niiden lopettamisen sekä pöytäpuhelimen ja tietokonepuheluiden välillä vaihtamisen helpoksi.
Tuotetta varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut84,40 €

Plantronics MDA220 USB -kytkin

Yleinen kuvaus

  • Hallinnoi puheluita kätevämmin
  • Yhdistä kuulokkeet koneeseen ja pöytäpuhelimeen
  • Toimii USB-liitännällä

Plantronicsin MDA220 USB -kytkin mahdollistaa langallisten tai langattomien USB-kuulokkeiden, kuten Plantronics Voyager Focus UC:n, liittämisen pöytäpuhelimiin ja tietokoneisiin samanaikaisesti. MDA220 USB parantaa puheluiden käsittelyä. Yksinkertainen käyttöliittymä tekee soittoihin vastaamisen ja niiden lopettamisen sekä pöytäpuhelimen ja tietokonepuheluiden välillä vaihtamisen helpoksi.

Sovittimen kanssa voi käyttää myös etävastaustuotteita, kuten EHS-kaapelia tai HL10 -luurinnostajaa, jotka mahdollistavat yhden kosketuksen vastaus- ja lopetustoiminnot. MDA220 USB:n käyttöönotto on nopeaa ja sujuu ilmani asennushässäkkää. MDA220 USB -sovitin käy myös Plantronicsin (H-sarjan) johdollisten pöytäpuhelinkuulokkeiden kanssa, kun käytössä on DA-sarjan USB-adapteri.

Tuotekoodi

207414-03