Polar Pacer -GPS-urheilukello Valkoinen
Polar Pacer -GPS-urheilukello Musta
Polar Pacer -GPS-urheilukello Purppura
Polar Pacer -GPS-urheilukello Valkoinen

Polar Pacer -GPS-urheilukello

Polar Pacer -GPS-urheilukello laaja-alaisilla hyvinvointi - ja urheiluominaisuuksilla. Jopa 100 tunnin akunkestolla ja sulavalla MIP-värinäytöllä varustettu kello tehostaa päivääsi ja on helposti yhdistettävissä älypuhelimeesi.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut160,00 €

Polar Pacer -GPS-urheilukello – kevyt ja edistyksellinen urheilukello

Yleinen kuvaus

  • Huippukevyt uuden sukupolven GPS-juoksukello
  • 7 päivän akun kesto
  • Kaikki tarvittavat perustoiminnot ja erityisesti juoksuun suunniteltuja treenityökaluja.

Polar Pacer -GPS-urheilukello on uuden sukupolven apuväline heille, jotka tavoittelevat huippusuorituksia aktiivisessa elämässään. Kellossa on pitkä akunkesto ja sen uusi integroitu antennirakenne parantaa GPS-seurannan tarkkuutta. Laaja-alaiset treeniominaisuudet sekä yksilölliset palautumis- ja uniominaisuudet auttavat kehittymään paremmaksi juoksijaksi. Huippukevyen rakenteen, kirkkaan näytön ja barometrin ansiosta saat jokaisesta lenkistä kaiken irti. Entistä tehokkaampi suoritin sekä sulava käyttöliittymä takaavat parhaimman ja yksinkertaisen käytön.

Polar Pacer toimii Polar Flow -treenialustan kanssa. Sen kattavien suunnittelu- ja analyysityökalujen, kuten automaattisten treenipäiväkirjojen ja edistymisraporttien avulla varmistat, että saat harjoittelustasi kaiken irti. Polar Flow tarjoaa sinulle yli 130 lajiprofiilin valikoiman. Kellon ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa GPS, suorituskyvyn mittaus ja kesksiete älykellon ominaisuudet yhdessä huikean MIP -värinäytön kanssa. Kello pysyy rinnallasi 35 tuntia treenitilassa ja jopa 100 tuntia virransäästötiloilla. Kellotilassa 24/7 sykeseurannalla akku kestää jopa 7 päivää.

Oletko kuluttaja? Tilaa Polar Pacer -GPS-urheilukello

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

900102174 Musta

900102175 Valkoinen

900102176 Sinivihreä

900102177 Purppura

Mitat ja paino

45 x 45 x 11,5 mm

Paino 40 g

Materiaali

Lasikuidulla vahvistettu polymeeri

Näyttö

Aina päällä oleva värinäyttö. Laminoitu Gorilla-lasilinssi sormenjälkiä estävällä pinnoitteella. Koko 1,2 tuumaa, resoluutio 240 x 240. Navigointi tapahtuu viidellä tukevalla näppäimellä.

Akku

273 mAh:n litiumpolymeeriakku. Treenitila: jopa 35 tuntia (tarkalla GPS-paikannuksella ja rannesykkeenmittauksella) Kellotila: jopa seitsemän päivää (jatkuvalla aktiivisuudenseurannalla ja rannesykeseurannalla). Treenien virransäästötila: jopa 100 tuntia.

Paikannus

Integrated GPS, GLONASS, Galileo, QZSS. Avustettu satelliittipaikannus tukee nopeaa GPS-paikannusta.

Yhdistettävyys

Bluetooth Low Energy. Mukautettu USB-johto lataukseen ja tietojen synkronointiin.

Sensorit

Yhteensopiva kaikkien standardinmukaisten Bluetooth Low Energy ‑teknologiaa hyödyntävien syke-, askeltiheys- ja juoksutehosensorien sekä pyöräilynopeutta, poljinnopeutta ja poljintehoa mittaavien sensorien kanssa.

Ranneke

Integroitu silikoniranneke alumiini kiinnikkeellä. Helppo vaihtaa 20mm rannekkeeseen.

Vesitiiviys

Vesitiiviys 30m (sopii uimiseen).

Takuu

24 kk