Poly Blackwire 5220 Stereo USB-C -kuulokkeet (3.5mm Plug + USB-C/A Adapteri)
Poly Blackwire 5220 Stereo USB-C -kuulokkeet (3.5mm Plug + USB-C/A Adapteri)

Poly Blackwire 5220 Stereo USB-C -kuulokkeet (3.5mm Plug + USB-C/A Adapteri)

Poly Blackwire 5220 Stereo USB-C -kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja mukavuuden tuntien kestävään käyttöön, ja ovat täydellinen ratkaisu videopuheluihin ja musiikin kuunteluun työskentelyn lomassa.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut86,00 €

Poly Blackwire 5220 Stereo USB-C -kuulokkeet (3.5mm Plug + USB-C/A Adapteri)

Yleinen kuvaus

  • USB-A tai USB-C- ja 3,5 mm kuulokeliitäntä
  • Kahden korvan kuulokemalli
  • Soveltuu aktiivikäyttöön

Poly Blackwire 5220 Stereo USB-C -kuulokkeet on suunniteltu erityisesti pitkiin puheluihin ja kuulokkeiden aktiivikäyttöön vilkkaassa toimistoympäristössä. Ergonomiset, pehmeät ja mukautuvat korvatyynyt vaimentavat melua passiivisesti, ja joustavaan sankaan sijoitettu mikrofoni suodattaa taustahälyä pois puheestasi.

Puheluiden hallintaa varten kuulokkeissa on helppokäyttöiset painikkeet, joita voit säätää omaan käyttöösi sopivaksi. Pääset mukauttamaan esimerkiksi mykistysasetuksia ja laitteen ääni-ilmoitusten kielivalintoja.

Kuulokkeet tulevat molemmille korville, ja voit itse valita, haluatko ne USB-A vai USB-C-liitännällä. Molemmissa vaihtoehdoissa on lisäksi 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, joten ne ovat liitettävissä valtavaan joukkoon muita laitteita.

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

8X231AA

Yhteyslaitteet

PC-tietokoneet USB-A:n ja USB-C:n kautta, mobiililaitteet ja tabletit 3,5 mm:n liitännän kautta, USB-C-liitäntää tukevat laitteet (USB-C-mallilla)

Äänentoisto

Dynaaminen stereotaajuuskorjain, mikrofonin taajuusvaste 100 Hz – 8 kHz optimaalinen PC:n laajakaistapuheluille (jopa 6 800 Hz), hifi-stereon vastaanottotaajuus 20 Hz – 20 kHz, parannettu DSP-signaalinkäsittely, melua vaimentava mikrofoni, säädettävät ääni-ilmoitukset Plantronics Hub -ohjelmistolla (mykistys/äänenvoimakkuus)*

Äänenvoimakkuuden rajoitin

SoundGuard DIGITAL suojaa yli 118 dBA:n äänenvoimakkuuksilta, äkillisten äänien poisto (puhelujen aikana) tunnistaa ja poistaa signaalitason äkilliset muutokset, aikapainotettu keskiarvo rajoittaa päivittäisen melualtistuksen 85 dBA:han (Plantronics Hub). Lisäksi matalan tason äänenvoimakkuuden rajoitin suojaa äkillisiltä ääniltä, sillä Plantronics Hub -ohjelmisto rajoittaa huipputasot 102 dBA:han

Muuta

Sopivat UC-sovelluksiin ja esim. Avayan, Ciscon ja Microsoftin puhelinohjelmistoihin.* Sertifioitu Skype for Business -ohjelmistolle.

*Lataa sovelluksiin uusin Plantronics Hub -ohjelmistoversio, niin voit vastata puheluihin yhdellä painalluksella.