Samsung Galaxy Book Pro 360 5G
Samsung Galaxy Book Pro 360 5G

Samsung Galaxy Book Pro 360 5G

Samsung Galaxy Book Pro 360 5G mahdollistaa, että sinulla on aina luotettava verkkoyhteys saatavilla, eikä sinun tarvitse miettiä WiFi -verkon etsimistä. Kevyt jopa 360 astetta taittuva kannettava pitkään kestävävällä akulla ja terävällä näytöllä tekevät työskentelystäsi mukavaa missä tahansa.

Samsung Galaxy Book Pro 360 5G - 360 astetta taittuva kevyt kannettava

Yleinen kuvaus

  • 13 tuuman FHD-näyttö
  • 360 astetta taittuva kevyt runko
  • Huipputehokas Intel Core i7 -prosessori
  • Saatavilla oleva 5G -yhteys
  • Keyboard Pro -näppäimistö

Huom! Kyseessä on suoratoimituslaite, joten emme voi taata toimitusta heti seuraavalle arkipäivälle.

Samsung Galaxy Book Pro 360 5G -kannettavan kanssa pysyt aina yhteydessä ja voit unohtaa WiFi-verkon metsästämiset kiireellisiissä tilanteissa. (Huomioi, että mobiilidataliittymä on ostettava erikseen). Tee tärkeitä askareita sujuvasti erinoimaisen 11. sukupolven Intel Core -suorittimen ansiosta, vaativat ne sitten suorituskykyä tai graafisen sisällön käsittelemistä. Pitkään kestävän akun tukemana liikkuva työ sujuu ongelmitta ja voit huoletta tehdä pitkääkin päivää ilman pistorasioiden paikantamista.

Nauti huippuluokan sisällöstä 13 tuuman Full HD AMOLED-näytöltä. Sen värivolyymi on 35 % suurempi ja kontrasti 200 kertaa syvempi kuin LCD-näytössä ja se on vaikuttavan tarkka myös voimakkaassa auringonvalossa. Superterävä ja silmille hellävarainen AMOLED-näyttö takaa syvät kontrastit ja toistaa värit tarkasti myös kirkkaassa auringonpaisteessa.

Galaxy Book Pro 360 on suunniteltu siten, että sen runko taittuu uskomattomat 360 astetta, ja voit luoda fiksun työtilan eri tilanteisiin. Käytä kosketusnäyttöä hyödyksesi kun kone on asetettu pystyyn näppäimistön tukemana. Erinomaisessa Keyboard Pro -näppäimistössä on aiempaa suurempi ja miellyttävämpi kosketuslevy ja paremmat näppäimet. Kirjoittaminen on huomattavasti aiempaa hiljaisempaa, jonka ansiosta työskentely vaikkapa junamatkalla on mielekkämpää, minkä lisäksi näppäimistössä on miellyttävä taustavalaistus.

Lisäksi virtapainikeesta löytyy kätevä sormenjälkeäsi hyödyntävä ominaisuus kirjautumisen helpottamiseen. Synkronoi Galaxy Book Pro 360 ja puhelin Windowsin kanssa ja käytä sovelluksia, tiedostoja ja asiakirjoja saumattomasti laitteiden välillä. Voit myös laajentaa työpistettäsi ja työskennellä useammalla näytöllä samanaikaisesti.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

NP935QDB-KA1SE

Prosessori

Intel® Core i7-1160G7 Processor (2.1 GHz up to 4.4 GHz, 12 MB L3 Cache)

Muisti ja tallennus

Keskusmuisti 16 GB LPDDR

Tallennustila 512 GB NVMe SSD

Näyttö

13.3" FHD (1920 x 1080) kosketusnäyttö

Näytönohjain

Intel Iris Xe Graphics

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Pro

Tietoliikenne ja yhteydet

Bluetooth v5.1

Wi-Fi 6 (Gig+), 802.11 ax 2x2 (Wi-Fi 6E Ready)

5G mobiilidata (liittymä hankittava erikseen)

Liitännät

1 Thunderbolt 4

2 USB Type-C

MicroSD Multi-media Card Reader

1 Headphone out/Mic-in Combo

Äänet

AKG Stereo Speakers ( Max 5 W x 2 )

Smart Amp

SoundAlive

Sisäänrakennettu mikrofoni

Mitat ja paino

302.5 x 202.0 x 11.5 mm

1.07 kg

Ominaisuudet

Taustavalaistu näppäimistö

Sormenjälkilukija

720p HD Kamera

360 astetta taittuva runko

Takuu

24 kk