Samsung Galaxy Book Pro 4G
Samsung Galaxy Book Pro 4G

Samsung Galaxy Book Pro 4G

Samsung Galaxy Book Pro 4G mahdollistaa, että 4G LTE -yhteys on aina saatavillasi, eikä sinun tarvitse miettiä WiFi -verkon etsimistä. Kevyt kannettava pitkään kestävävällä akulla ja terävällä näytöllä tekevät työskentelystäsi mukavaa missä tahansa.

Samsung Galaxy Book Pro 4G — ole aina yhteydessä mobiiliverkon tukemana

Yleinen kuvaus

  • 13 tuuman Full HD -näyttö
  • Tehokas Intel Core i7 -prosessori
  • 4G LTE -yhteys
  • Keyboard Pro -näppäimistö

Huom! Kyseessä on suoratoimituslaite, joten emme voi taata toimitusta heti seuraavalle arkipäivälle.

Samsung Galaxy Book Pro 4G -kannettavan kanssa pysyt aina yhteydessä ja voit unohtaa WiFi-verkon metsästämiset kiireellisiissä tilanteissa. (Huomioi, että mobiilidataliittymä on ostettava erikseen). Tee tärkeitä askareita sujuvasti erinoimaisen 11. sukupolven Intel Core -suorittimen ansiosta, vaativat ne sitten suorituskykyä tai graafisen sisällön käsittelemistä. Pitkään kestävän akun tukemana liikkuva työ sujuu ongelmitta ja voit huoletta tehdä pitkääkin päivää ilman pistorasioiden paikantamista. Nauti huippuluokan sisällöstä 13 tuuman Full HD AMOLED -näytöltä. Sen värivolyymi on 35 % suurempi ja kontrasti 200 kertaa syvempi kuin LCD-näytössä ja se on vaikuttavan tarkka myös voimakkaassa auringonvalossa. Superterävä ja silmille hellävarainen AMOLED-näyttö takaa syvät kontrastit ja toistaa värit tarkasti — myös kirkkaassa auringonpaisteessa.

Galaxy Book Pron Keyboard Pro -näppäimistössä on aiempaa suurempi ja miellyttävämpi kosketuslevy ja paremmat näppäimet. Kirjoittaminen on huomattavasti aiempaa hiljaisempaa, jonka ansiosta työskentely vaikkapa junamatkalla on mielekkämpää, minkä lisäksi näppäimistössä on miellyttävä taustavalaistus. Lisäksi virtapainikeesta löytyy kätevä sormenjälkeäsi hyödyntävä ominaisuus kirjautumisen helpottamiseen. Synkronoi Galaxy Book Pro ja puhelin Windowsin kanssa ja käytä sovelluksia, tiedostoja ja asiakirjoja saumattomasti laitteiden välillä. Voit myös laajentaa työpistettäsi ja työskennellä useammalla näytöllä samanaikaisesti.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Samsung Galaxy Book Pro 4G -kannettava.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

NP935XDB-KC1SE

Prosessori

Intel® Core i7-1160G7 Processor (2.1 GHz up to 4.4 GHz, 12 MB L3 Cache)

Muisti ja tallennus

Keskusmuisti 16 GB LPDDR

Tallennustila 512 GB NVMe SSD

Näyttö

13.3" FHD (1920 x 1080) kosketusnäyttö

Näytönohjain

Intel Iris Xe Graphics

Käyttöjärjestelmä

Windows 10 Pro

Tietoliikenne ja yhteydet

Wlan 802.11ax

Bluetooth 5.1

4G LTE mobiilidata (liittymä hankittava erikseen)

Liitännät

1 HDMI, 1 Thunderbolt 4, 1 USB Type-C (gen TBD), 1 USB3.2, MicroSD Multi-media Card Reader, 1 Headphone out/Mic-in Combo

Äänet

AKG Stereo Speakers ( Max 5 W x 2 )

Smart Amp

SoundAlive

Sisäänrakennettu mikrofoni

Mitat ja paino

304.4 x 199.8 x 11.2 mm

0.908 kg

Ominaisuudet

Taustavalaistu näppäimistö

Sormenjälkilukija

720p HD Kamera

Takuu

24 kk