Samsung Galaxy Book3 Pro 16
Samsung Galaxy Book3 Pro 16

Samsung Galaxy Book3 Pro 16

Tehokasta suorituskykyä tarjoavilla Intel Core i7 -prosessorilla ja Intel Iris Xe Graphics -näytönohjaimella varusteltu Book3 Pro täyttää kaikki vaatimukset, joita voit kannettavalta kannettavaltasi toivoa. Kevyen ja kompaktin muotoilunsa ansiota tietokone kulkee kätevästi mukanasi missä ikinä kuljetkin.

Samsung Galaxy Book3 Pro 16 - Tehoa ja laaja-alaisia ominaisuuksia

Yleinen kuvaus

  • Huipputarkka 16 tuuman 3K Hi-res AMOLED-näyttö
  • Synkronoi saumattomasti muiden Samsung Galaxy -laitteidesi kanssa.
  • Monipuolinen taitettavan muotoilunsa ansiosta
  • 16 GB RAM
  • 512 GB tallennustilaa

Huom! Kyseessä on suoratoimituslaite, joten emme voi taata toimitusta heti seuraavalle arkipäivälle.

Samsung Galaxy Book3 Pro 16 tarjoaa sinulle enemmän näkyvyyttä sen ohuen kehyksen ja edeltäjäänsä korkeamman resoluution ansiosta. 3K Super AMOLED tekee näytöstä todella tarkan ja väririkkaan 120% värivolyymillaan, olitpa sisä -tai ulkotiloissa. 120Hz virkistystaajuus takaa mukaansatempaavan kokemuksen striimaukseen ja pelaamiseen. Wi-Fi 6E:n ansiosta sinulla on pääsy nopeimpiin verkkoyhteyksiin. Videoneuvottelut ympäri kaupunkia eivät ole ongelma, sillä Galaxy Book Pro:ssa on älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät sinut näkyväksi ja kuuluvaksi, vaikka olisit meluisassa ympäristössä. Voit olla varma, että akku kestää ? sinulla on jopa 19 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauskerralla.

Koe kaikki Samsung Galaxyn edut lukuisten ominaisuuksien ja sovellusten avulla, jotka auttavat sinua työskentelemään saumattomasti laitteidesi välillä. Käytä esimerkiksi puhelinta tai tablettia toisena näyttönä, työskentele saumattomasti Samsung Notesin avulla, jaa langattomasti Quick Sharen avulla ja siirrä tietoja Smart Switchin avulla. Galaxy Book3 Pro on suojattu niin ohjelmistonsa laitteistonsa suhteen. Uusi Samsung Pass tarkoittaa, että voit kirjautua sormenjäljelläsi kaikille Samsung Galaxy -laitteillesi. Jaat sisältöä turvallisesti ja nopeasti Private Share -toiminnolla ja SmartThings-sovelluksella ohjaat valoja, lukkoja ja paljon muuta älykodissasi.

Windows 11 Home -versio on suunniteltu yksityiskäyttäjille, ja se ei sisällä kaikkia Windows 11 -Pro-version liiketoimintaominaisuuksia, kuten yhteensopivuutta Active Directory -verkkotunnusten käytön kanssa.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

NP960XFG-KC6SE

Prosessori

Intel Core i7-1360P Processor (Intel EVO)

Muisti ja tallennus

Keskusmuisti - 16 Gt LPDDR5

Tallennustila -512 Gt NVMe SSD

Näyttö

16.0" 16:10 AMOLED WQXGA+ (2880x1800) 400nits, 120Hz, 120% DCI-P3 Color volume

Näytönohjain

Integroitu Intel Iris Xe Graphics

Käyttöjärjestelmä

Windows 11 Home

Windows 11 Home -versio on suunniteltu yksityiskäyttäjille, ja se ei sisällä kaikkia Windows 11 -Pro-version liiketoimintaominaisuuksia, kuten yhteensopivuutta Active Directory -verkkotunnusten käytön kanssa.

Tietoliikenne ja yhteydet

Bluetooth

WiFi 6E

Liitännät

2x Thunderbolt 4

USB-A, HDMI

Micro SD

3,5 mm yhdistetty kuuloke/mikrofoniportti

Äänet

Quad, AKG & Dolby Atmos

Mitat ja paino

355.4 x 250.45 x 12.5 mm

1.59 kg

Akku ja lataus

76 Wh

65 W USB Type-C Adapter

Ominaisuudet

Biometrinen tunnistus (sormenjälki)

Taustavalaistu näppäimistö

Takuu

24 kk