Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta katso löydätkö sopivan vaihtoehdon muiden Samsung-puhelinten joukosta.


Samsung Galaxy S9+
Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+

Samsung-laatua ja uudelleen luodut kamerat huikeassa paketissa! Galaxy S9+:n kaksoiskamerateknologialla taltioit kirkkaammat kuvat ja vaikuttavat super-slow motion -videot joka säässä. Tyylikäs infinity-näyttö ei ole hävinnyt minnekään, ja se, kuten koko puhelin, on suojattu veden- ja pölynkestävällä pinnalla. Galaxy S9:ään verrattuna saat plussana tuplakameroiden lisäksi myös suuremman näytön, akun ja käyttömuistin.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Samsung Galaxy S9+ – tuplakamerat täynnä valovoimaa

Yleinen kuvaus

  • Uudistettu kaksoispääkamera
  • Veden- ja pölynkestävä (IP68-luokitus)
  • Dolby Atmos -äänentoisto

Galaxy S9+ on yhdistelmä taattua laatua ja uudistettua teknologiaa, upeimpana uutuutena sen tuplapääkamera. Ensimmäistä kertaa voit esimerkiksi mukauttaa valoherkkyyden Suomenkin säähän säädettävällä f/1.5–2.4 aukolla, tuloksena tarkemmat ja kirkkaammat kuvat joka olosuhteessa. Kamerassa on myös ääniohjaus, joten voit kääntää sen avulla tekstejä reaaliaikaisesti.

Vaikuttavuus taas on huipussaan super-slow motion -videotoiminnolla, ja kuvat maustuvat muun muassa animoiduilla efekteillä. Uutta ovat myös S9+:n stereokaiuttimet. Dolby Atmos -äänentoisto ja AKG:n kalibroimat kuulokkeet antavat nauttia musiikista yksin tai yhdessä.

Samsung hellii yrittäjää – Galaxy S9+ on monin tavoin täydellinen työpuhelin, joka käy jopa tietokoneen korvikkeesta. Se yhdistyy aiempaa kitkattomammin muihin Samsung-laitteisiin, ja 6 gigan käyttömuistilla kruunattu kapasiteetti riittää työskentelyyn suoraan isolla näytöllä ja ulkoisella näppäimistöllä.

Galaxy S9+:ssa on lisäksi entistä enemmän varaa lisätä muistia, sillä se syö jopa 400 gigan muistikortin. Eikä tietenkään sovi unohtaa suojaa, jota Galaxysta löytyy sekä ulkoa että sisältä. Pöly, hiekka ja vesipisarat eivät läpäise S9+:n pintaa, ja kyberpöpöt saavat vastaansa kehutun Samsung Knox -tietoturvan. Iiristunnistin käy salasanasta, jota vain sinä kuljetat mukanasi.
 
Katso myös Galaxy S9!

Oletko kuluttaja? Tilaa Galaxy S9+ täältä >

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!
Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Muista myös suojata uusi aarteesi

Tekniset tiedot

Näyttö

6,2 tuuman QHD sAMOLED -näyttö

Resoluutio

2960 x 1440 pikseliä

Käyttöjärjestelmä

Android 8 (Oreo)

Muisti

64 tai 256 Gt sisäinen tallennustila, 6 Gt RAM- eli käyttömuisti, paikka jopa 400 gigan microSD-muistikortille (muistikortti myydään erikseen, käyttää toista SIM-korttipaikkaa)

Suoritin

Octa-core 2.7 GHz + 1.95 GHz

Kamera

Kaksoispääkamerat: 12 megapikseliä, f/1.5–2.4 aukko, automaattitarkennus (AF), Dual Pixel, Optinen kuvanvakain + 12 megapikseliä, f/2.4, AF, OIS, 2 x optinen zoomi. 8 megapikselin etukamera, jossa f/1.7 aukko ja automaattitarkennus

Video

Mm. super-slow motion -videotoiminto (960 kuvaa sekunnissa)

Akkukapasiteetti

3500 mAh, pikalataus ja langaton lataus

Tiedonsiirron maksiminopeus

Tuki nopealle 4G-yhteydelle

Yhteydet ja liitännät

Wi-Fi 802.11 g/n/ac 2.4 + 5 GHz, USB 3.0 Type-C, Bluetooth 5.0

NFC

Kyllä

Langaton lataus

Kyllä

Navigointi

GPS

SIM-kortin tyyppi

Kaksi SIM-korttipaikkaa: Nano-SIM + nano-SIM tai nano-SIM + microSD-muistikortti

Mitat

158,1 x 73,8 x 8,5 mm

Paino

189 g

Muuta

Veden- ja pölynkestävä (IP68-luokituksen mukaisesti), iiristunnistin, kasvojentunnistus, sormenjälkitunnistus, AKG:n kalibroimat stereokaiuttimet