Etsimäsi tuote on valitettavasti poistunut valikoimastamme, mutta katso löydätkö sopivan vaihtoehdon muiden Samsung-puhelinten joukosta.

Samsung-puhelimet

Samsung Galaxy S9+
Samsung Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9+

Samsung-laatua ja uudelleen luodut kamerat huikeassa paketissa! Galaxy S9+:n kaksoiskamerateknologialla taltioit kirkkaammat kuvat ja vaikuttavat super-slow motion -videot joka säässä. Tyylikäs infinity-näyttö ei ole hävinnyt minnekään, ja se, kuten koko puhelin, on suojattu veden- ja pölynkestävällä pinnalla. Galaxy S9:ään verrattuna saat plussana tuplakameroiden lisäksi myös suuremman näytön, akun ja käyttömuistin.

Samsung Galaxy S9+ – tuplakamerat täynnä valovoimaa

Yleinen kuvaus

 • Uudistettu kaksoispääkamera
 • Veden- ja pölynkestävä (IP68-luokitus)
 • Dolby Atmos -äänentoisto

Galaxy S9+ on yhdistelmä taattua laatua ja uudistettua teknologiaa, upeimpana uutuutena sen tuplapääkamera. Ensimmäistä kertaa voit esimerkiksi mukauttaa valoherkkyyden Suomenkin säähän säädettävällä f/1.5–2.4 aukolla, tuloksena tarkemmat ja kirkkaammat kuvat joka olosuhteessa. Kamerassa on myös ääniohjaus, joten voit kääntää sen avulla tekstejä reaaliaikaisesti.

Vaikuttavuus taas on huipussaan super-slow motion -videotoiminnolla, ja kuvat maustuvat muun muassa animoiduilla efekteillä. Uutta ovat myös S9+:n stereokaiuttimet. Dolby Atmos -äänentoisto ja AKG:n kalibroimat kuulokkeet antavat nauttia musiikista yksin tai yhdessä.

Samsung hellii yrittäjää – Galaxy S9+ on monin tavoin täydellinen työpuhelin, joka käy jopa tietokoneen korvikkeesta. Se yhdistyy aiempaa kitkattomammin muihin Samsung-laitteisiin, ja 6 gigan käyttömuistilla kruunattu kapasiteetti riittää työskentelyyn suoraan isolla näytöllä ja ulkoisella näppäimistöllä.

Galaxy S9+:ssa on lisäksi entistä enemmän varaa lisätä muistia, sillä se syö jopa 400 gigan muistikortin. Eikä tietenkään sovi unohtaa suojaa, jota Galaxysta löytyy sekä ulkoa että sisältä. Pöly, hiekka ja vesipisarat eivät läpäise S9+:n pintaa, ja kyberpöpöt saavat vastaansa kehutun Samsung Knox -tietoturvan. Iiristunnistin käy salasanasta, jota vain sinä kuljetat mukanasi.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta!

Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

  Tekniset tiedot

  Näyttö

  6,2 tuuman QHD sAMOLED -näyttö

  Resoluutio

  2960 x 1440 pikseliä

  Käyttöjärjestelmä

  Android 8 (Oreo)

  Muisti

  64 tai 256 Gt sisäinen tallennustila, 6 Gt RAM- eli käyttömuisti, paikka jopa 400 gigan microSD-muistikortille (muistikortti myydään erikseen, käyttää toista SIM-korttipaikkaa)

  Suoritin

  Octa-core 2.7 GHz + 1.95 GHz

  Kamera

  Kaksoispääkamerat: 12 megapikseliä, f/1.5–2.4 aukko, automaattitarkennus (AF), Dual Pixel, Optinen kuvanvakain + 12 megapikseliä, f/2.4, AF, OIS, 2 x optinen zoomi. 8 megapikselin etukamera, jossa f/1.7 aukko ja automaattitarkennus

  Video

  Mm. super-slow motion -videotoiminto (960 kuvaa sekunnissa)

  Akkukapasiteetti

  3500 mAh, pikalataus ja langaton lataus

  Tiedonsiirron maksiminopeus

  Tuki nopealle 4G-yhteydelle

  Yhteydet ja liitännät

  Wi-Fi 802.11 g/n/ac 2.4 + 5 GHz, USB 3.0 Type-C, Bluetooth 5.0

  NFC

  Kyllä

  Langaton lataus

  Kyllä

  Navigointi

  GPS

  SIM-kortin tyyppi

  Kaksi SIM-korttipaikkaa: Nano-SIM + nano-SIM tai nano-SIM + microSD-muistikortti

  Mitat

  158,1 x 73,8 x 8,5 mm

  Paino

  189 g

  Muuta

  Veden- ja pölynkestävä (IP68-luokituksen mukaisesti), iiristunnistin, kasvojentunnistus, sormenjälkitunnistus, AKG:n kalibroimat stereokaiuttimet