Tarjous - Säästä 60 €

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm 4G
Samsung Galaxy Watch 3 45 mm 4G

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm 4G

Voit pitää silmällä viestejä, ilmoituksia ja puheluita, mikä tekee arjesta helpompaa. Samsung Galaxy Watch 3 on helppokäyttöisempi ja älykkäämpi älykello. Galaxy Watch 3 -älykello on muotoiltu ylelliseksi, ja kello on valmistettu premium-materiaaleista

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm 4G

Yleinen kuvaus

  • Klassisen tyylikäs ja ajaton muotoilu
  • Johtavaa hyvinvointi- ja terveysteknologiaa
  • Parannettu vuorovaikutus puhelimen ja kuulokkeiden kanssa

Hyödynnä tarjous ja säästä 60 €. Norm. hinta 369 € alv. 0 %. Tarjous voimassa toistaiseksi.

Älykellosta tulee vieläkin kätevämpi osa arkea. Voit pitää silmällä viestejä, ilmoituksia ja puheluita, mikä tekee arjesta helpompaa. Galaxy Watch 3 on helppokäyttöisempi ja älykkäämpi älykello.

Se on lisäksi apunasi treenatessasi, eikä pelkästään juoksulenkeillä vaan myös tärkeässä arkiliikunnassa. Siinä on useita kehittyneitä toimintoja, mutta se toimii samalla entistäkin helppokäyttöisemmin. Voit esimerkiksi saada analyysin juoksuaskeleistasi lenkin jälkeen ja voit mitata kehon happipitoisuuden.

Galaxy Watch 3:n voi myös personoida haluamallaan tavalla. Tyylikäs muotoilu, upeat värit ja helposti vaihdettava kellotaulu ja/tai ranneke tekevät siitä monipuolisen asusteen. Klassinen muotoilu luo tyylikkään ja vakaan vaikutelman. Galaxy Watch 3:sta on kaksi kokoa (45 mm ja 41 mm) sekä kolme väriä. Voit hallita Galaxy Watch 3:n toimintoja pyörittämällä kellotaulun kehää. Käyttö on yksinkertaista ja intuitiivista.

Galaxy Watch 3 auttaa pitämään huolta terveydestäsi. Siinä on sykemittari, askelmittari ja mahdollisuus mitata veren happipitoisuus. Jos pidät kellon ranteessa nukkuessasi, voit seurata untasi ja saada kuvan yleisestä stressitasostasi.

Voit luoda omia kellotauluja omista kuvistasi tai valita monista valmiista. Tarjolla on muun muassa klassisen tyylikkäitä kellotauluja, jotka on toteutettu yhteistyössä tunnettujen muotoilijoiden kanssa.

Tekniset tiedot

Tuotekoodit:

SM-R845FZKAEUD Mystic Black

SM-R845FZSAEUD Mystic Silver

Näyttö:

1,4 tuuman (34 mm) sAMOLED

Suoritin ja muisti:

Exynos 9110 ( 1.15GHz CA53 Dual, T720 GPU, 10nm 8 x 9.5 FOPLP, 64bit)

1 Gt RAM + 8 Gt sisäistä muistia

Yhteydet:

LTE/4G (eSIM)

Bluetooth 5.0

WI-FI b/g/n

NFC

A-GPS/Glonass/Galileo/Beidou

Sensorit:

Kiihtyvyysanturi 32G

Gyrometri

Ilmapuntari

Valoanturi

Sykemittari (8PD)

EKG

Mitat ja paino:

45 x 46 x 11 mm

55 g

Akku:

340 mAh

Langaton lataus

Muuta:

Pyöritettävä kellotaulun kehä

Mikrofoni

Kaiutin