Samsung Galaxy Watch4 Classic BT
Samsung Galaxy Watch4 Classic BT

Samsung Galaxy Watch4 Classic BT

Galaxy Watch4 Classic on luonnollinen osa Samsung Galaxy -ekosysteemiä ja se synkronoituu helposti Samsung Galaxy -puhelimen ja Buds-kuulokkeiden kanssa.

Samsung Galaxy Watch4 Classic BT – Älykäs lisävaruste

Yleinen kuvaus

  • Bluetooth 5.0
  • Terveystiedot suoraan ranteestasi: EKG, BMI ja verenpaineen mittaus

Huom! Tämä malli ei tue eSIMiä.

Galaxy Watch4 Classic tekee monia samoja asioita kuin puhelimesi, mutta paljon kätevämmässä koossa: voit maksaa sillä, kuunnella musiikkia, treenata tai jopa käynnistää sillä pesukoneen. Sisäinen Samsung Health -sovellus motivoi liikkumaan. Se pystyy analysoimaan juoksuaskelluksesi ja laatimaan hyviä juoksulenkkejä.

Kaikki treenaamiseen ja terveyteen liittyvät tiedot kerätään Samsung Health -sovellukseen. Voit siis pitää huolta terveydestäsi mittaamalla askelmääriä, sykettä ja veren happipitoisuutta. Voit myös tarkkailla unitottumuksiasi, syvää unta, kuorsausta ja hengitysrytmiä. Haluatko tietää, miten kehosi kehittyy treenatessasi? Tai haluatko nähdä miten rasva, lihakset ja luusto jakautuvat kehossasi - ja haluatko mitata BMI:n? Samsung Health Monitor -sovelluksella voi myös mitata EKG:n ja nyt myös verenpaineen vain 20 sekunnissa.

Kätevät toiminnot kuten Google Assistant, Google Maps ja Google Pay antavat vapautta hallita arjen puuhia suoraan ranteesta. SmartThings ja SmartThings Find auttavat hallitsemaan kodin verkkoon liitettyjä laitteita - ja löytämään kadonneet tavarat.

Galaxy Watch4 Classic on luonnollinen osa Samsung Galaxy -ekosysteemiä ja se synkronoituu helposti Samsung Galaxy -puhelimen ja Buds-kuulokkeiden kanssa. Se on tietenkin avoin yhteiskäyttöön myös muiden valmistajien laitteiden kanssa. Samsung Galaxy Watch4 Classic tekee kaikesta vapaampaa.

Vaatii Galaxy-älypuhelimen, jossa on Android 6.0 tai uudempi. Toimii vain seuraavilla malleilla: Galaxy Watch3, Galaxy Watch4 Classic, Galaxy Watch Active2 ja Galaxy Watch4.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Samsung Galaxy Watch4 Classic BT 42mm tai Watch4 Classic BT 46mm

Tekniset tiedot

Näyttö

1.2 tuuman Super AMOLED -näyttö, 396 x 396 pikseliä (42mm)

1.4 tuuman Super AMOLED -näyttö, 450 x 450 pikseliä (46MM)

Suoritin ja muisti

Exynos W920

1,5 Gt RAM + 16 Gt sisäistä muistia

Yhteydet

Bluetooth 5.0

WI-FI b/g/n

NFC

GPS

Sensorit

Kiihtyvyysanturi 32G

Gyrometri

Ilmapuntari

Valoanturi

Sykemittari (8PD)

ECG

BIA

Paino

42mm: 47 g

46mm: 52 g

Akku ja lataus

42 mm: 247 mAh

46 mm: 361 mAh

Langaton lataus, Qi

Muuta

Kierrettävä kellotaulun kehä

Mikrofoni

Kaiutin

Rannekkeen koko

42mm: 130–190 mm

46mm: 145–205 mm

Tuotekoodi

BT 42mm Silver: SM-R880NZSAEUD

BT 46mm Black: SM-R890NZKAEUD

Takuu

24 kk