Tech21 Evo Sparkle MagSafe iPhone 14 Plus -suojakuori kirkas
Tech21 Evo Sparkle MagSafe iPhone 14 Plus -suojakuori kirkas

Tech21 Evo Sparkle MagSafe iPhone 14 Plus -suojakuori

Apple iPhone 14 Plus Sparkle MagSafe -kuori on erityisen tyylikäs suoja iPhoneasi varten. Tarkasti testattu suojakuori kestää jopa 3,6 metrin pudotukset.
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut36,00 €

Tech21 Evo Sparkle MagSafe iPhone 14 Plus -suojakuori

Yleinen kuvaus

  • Testattu suojaus 3,6 m pudotuksilta
  • Materiaali on antibakteerinen
  • Kameran suojaus huomioitu
  • Luistamattomasta pinnasta saa hyvän otteen
  • MagSafe-yhteensopivuus

Tech21 Sparkle MagSafe -suojakuori on valmistettu patentoiduista FlexShock ja FlexGear materiaaleista, joiden avulla puhelimesi pysyy varmasti ehjänä. Evo Sparkle MagSafe tarjoaa suojauksen 3,6m pudotuksilta. Se muuttaa pelkosi puhelimen rikkomisesta huolettomaksi suhtautumiseksi, joka tekee elämästä paljon helpompaa. Kimalteleva ulkoasu tekee tästä mallista erityisen tyylikkään.

Kuorissa on sisäänrakennettu, ainutlaatuinen itsepuhdistuva koostumus, joka vähentää tehokkaasti mikrobien määrää. Tech21-suojakuori on kevyt, käytännöllinen ja käyttöystävällinen sekä sen luistamattomasta pinnasta saa hyvän otteen.

Käytön aikana painikkeet, langaton lataus ja pääsy liitäntöihin toimivat aina ilman ongelmia. Se on myös helppo laittaa paikoilleen ja ottaa pois. Sisäänrakennettujen magneettien ansioista kuorten kanssa saa yhteensopivuuden MagSafe laturin ja tarvikkeiden kanssa

Tuotekoodi:

T21-9640