Thuraya XT-Pro -satelliittipuhelin
Thuraya XT-Pro -satelliittipuhelin
Thuraya XT-Pro -satelliittipuhelin
Thuraya XT-Pro -satelliittipuhelin

Thuraya XT-Pro -satelliittipuhelin

Kovien olosuhteiden ammattikäyttöön suunniteltu XT-Pro on markkinoiden ensimmäinen satelliittipuhelin, joka tukee kaikkia kolmea yleisintä navigaatiojärjestelmää. Suuri 2,4 tuuman näyttö on suojattu lujatekoisella Gorilla Glass -lasilla, sekä häikäisemättömän pintansa ansiosta säilyttää luettavuutensa myös auringonpaisteessa.
Tilapäisesti loppu, toimitetaan jälkitoimituksena
14,90€/kk
Omavastuu 89 €. Ei määräaikaisuutta.

Turvaa laitteesi rikkoutumisen varalta - yllättävän vahingon sattuessa saat uutta vastaavan laitteen rikkoutuneen tilalle yhdellä soitolla. Katso tarkemmat tiedot.

Yhteensä (alv 0%)

Kuukausimaksut44,79 €

Thuraya XT-Pro - maailman kehittynein satelliittipuhelin

Yleinen kuvaus

  • Suuri 2,4 tuuman näyttö
  • GPS-, BeiDou- sekä Glonass-navigointijärjestelmät
  • Jopa 9 tunnin puheaika

Thuraya vaatii paikkatiedon toimiakseen ja on siten altis paikannusjärjestelmien (GPS) häirinnälle. Thuraya ei siten ole suositeltava poikkeusolojen viestintään, suosittelemmekin varautumiskäyttöön Iridium-puhelimia.

Thurayan XT-Pro on maailman edistyksellisin satelliittipuhelin. Ammattikäyttöön suunniteltu, kovaa käyttöä kestämään tehty puhelin on varustettu pitkäkestoisella akulla, jonka turvin pysyt aina yhteyksissä - sijainnistasi riippumatta.

XT-Pro on markkinoiden ensimmäinen satelliittipuhelin, joka sisältää kaikki kolme yleisintä navigaatiojärjestelmää - GPS:n, BeiDoun sekä Glonassin. Puhelimen ennennäkemättömän suuri ja selkeä 2,4 tuuman näyttö on suojattu kovatekoisella Gorilla Glass -lasilla, jonka ansiosta käyttö karuissakin olosuhteissa sujuu huolettomasti. Heijastamattomuutensa, sekä näytön kirkkautta automaattisesti säätelevän sensorin johdosta kirkas auringonpaistekaan ei ole luettavuuden esteenä.

Tekniset tiedot

Näyttö

2,4 tuuman heijastamaton näyttö, Gorilla Glass -näyttölasi

Navigaatio

GPS, BeiDou, Glonass

Akku

Puheaika jopa 9 h, valmiusaika jopa 100 h

Muuta

Roiskeilta, pölyltä ja tärähdyksiltä suojattu rakenne, SOS-hätäpuhelunäppäin

Takuu

Valmistajan takuu 12 kk

Tuotekoodi

XT-PRO PHONE