TP-Link Deco M5 (1-pack) -WLAN-vahvistin
TP-Link Deco M5 (1-pack) -WLAN-vahvistin

TP-Link Deco M5 (1-pack) -WLAN-vahvistin

TP-Link Deco M5 -WLAN-vahvistimella luot nopean ja jopa 185 neliömetrin tilan kattavan yhteyden toimitiloihisi. Asennus onnistuu näppärästi TP-Link Deco -sovelluksen avulla.
TP-Link Deco M5 (1-pack) -WLAN-vahvistin
  • TP-Link Deco M5 (1-pack) -WLAN-vahvistin
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa
Yhteensä (alv 0%)
Kuukausimaksut3,29 €

TP-Link Deco M5 (1-pack) -WLAN-vahvistin

Yleinen kuvaus

  • Kattavampi langaton verkko toimitiloihisi
  • Helppo asennus ja käyttöönotto
  • Tyylikäs muotoilu
 
Deco M5 -WLAN-vahvistin hyödyntää modernia Mesh Wi-Fi -teknologiaa, joka takaa aiempaa paremman ja varmemman langattoman verkkoyhteyden kattamaan toimitilasi kokonaisuudessaan. Myös usean vahvistimen yhdistäminen entistä laajemman alueen kattamiseksi on mahdollista.

Asennat vahvistimen helposti TP-Link Deco -sovelluksen avulla ja sovellus opastaa sinua löytämään täydelliset paikat parhaimmalle yhteydelle. Verkon hallinta onnistuukin helposti sovelluksella, jonka voit ladata esimerkiksi tablettiisi tai puhelimeesi. TP-Link HomeCare huolehtii verkkosi turvallisuudesta ja mahdollistaa yhteyksien aikataulutuksen ja hallinnan.

Vahvistimessa on kaksi toimintatilaa: Mesh-reititin ja tukiasema. Mesh-reititin toimii langattomana tukiasemana, reitittimenä ja palomuurina, niin että yhteys luodaan Ethernet-kaapelilla. Tukiasematilassa laite yhdistetään olemassa olevaan verkkoon kaapelilla ja toimii pelkkänä tukiasemana ilman reititystä tai palomuuritoiminnallisuutta.

Tekniset tiedot

Yleiset ominaisuudet

Neljä tehokasta sisäistä antennia kattavan verkon muodostukseen
Jopa 400 Mbps nopeus 2.4 GHz:n taajuudella, 867 Mbps nopeus 5.0 GHz:n taajuudella jolloin yhdistetty langaton nopeus on jopa 1200 Mbps
Kaksi Gigabit-porttia Bluetooth-yhteys mahdollistaa helpon ja nopean käyttöönoton
Täysin yhteensopiva 802.11a/b/g/n/ac -Wi-Fi-standardien kanssa Android- ja iOS -mobiilisovellus auttaa asennuksessa ja verkon hallinnassa


Liitännät

Kaksi RJ-45 -liitäntää (10/100/1000)

Mitat

120 x 138 mm

Pakkauksen sisältö

1 x Deco-tukiasema
1 x verkkovirtalähde
Pika-asennusohje

Huomaa: 802.11ac -WLAN-tekniikan hyödyntäminen vaatii tuen myös kytkettävältä verkkolaitteelta. Ilmoitetut nopeudet ovat ilmoitettujen teknologioiden maksiminopeudet, käytännössä nopeudet vaihtelevat liittymänopeuden, käytettyjen laitteiden ja ulkoisten tekijöiden vuoksi. Tuotepakkaus voi olla avattu ja laitetta testikäytetty.

Takuu

24 kk