TP-Link Deco M5 WLAN -vahvistin – laajenna verkko toimiston joka soppeen

Yleinen kuvaus

  • Kolme tukiasemaa, joilla katat koko toimiston
  • Helppo asentaa sovelluksen avulla
  • Tyylikäs muotoilu

TP-Link ART -teknologia valitsee laitteillesi aina parhaan mahdollisen yhteyden Deco-vahvistimien sijainnin perusteella. Enää sinun ei siis tarvitse seisoa nurkassa tai tuolilla paikassa, jossa verkko on vahvimmillaan.

Asennat järjestelmän helposti TP-Link Deco -sovelluksen avulla ja sovellus opastaa sinua löytämään täydelliset paikat parhaimmalle yhteydelle. Verkon hallinta onnistuukin helposti sovelluksella, jonka voit ladata esimerkiksi tablettiisi tai puhelimeesi. TP-Link HomeCare huolehtii verkkosi turvallisuudesta ja mahdollistaa yhteyksien aikataulutuksen ja hallinnan.

Vahvistinjärjestelmässä on kaksi toimintatilaa: Mesh-reititin ja tukiasema. Mesh-reititin toimii langattomana tukiasemana, reitittimenä ja palomuurina, niin että yhteys luodaan Ethernet-kaapelilla. Tukiasematilassa laite yhdistetään olemassa olevaan verkkoon kaapelilla ja toimii pelkkänä tukiasemana ilman reititystä tai palomuuritoiminnallisuutta.

Tekniset tiedot

Tuotenimi

TP-Link Deco M5 WiFi Mesh Router 3-pack

Tuotekoodi

DECO M5 (3-PACK)

Yhteys

Jopa 400 Mbps nopeus 2,4 GHz:n taajuudella, 867 Mbps nopeus 5,0 GHz:n taajuudella, jolloin yhdistetty langaton nopeus on jopa 1300 Mbps

Liitännät

2 x Gigabit Ethernet -porttia/tukiasema

Mitat (yksi tukiasema)

120 mm x 38 mm

Pakkauksen sisältö

Deco M5 -tukiasema x 3, verkkovirtalähde x 3, Ethernet-kaapeli, käyttöopas