Uovision Live Trap Alarm -Loukkuvahti (LTA)
Uovision Live Trap Alarm -Loukkuvahti (LTA)

Uovision Live Trap Alarm -loukkuvahti

Loukkuvahti valvoo taukoamatta kohdettasi. Loukkuvahdin ansiosta sinun ei tarvitse käydä päivittäin vahvistamassa kohteesi statusta. Uovision LTA loukkuvahdin voi kiinnittää lähes kaikkiin itsestään laukeaviin pyydyksiin, mutta myös muuhun omaisuuteen kuten vaikka veneisiin.

Tilaa laitteeseen sopiva liittymä yrityksesi nimiin alta. Laitteen mukana tuleva SIM-kortti on tarkoitettu vain kuluttaja-asiakkaille.

Tilapäisesti loppu, toimitetaan jälkitoimituksena

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut96,00 €

Uovision Live Trap Alarm -loukkuvahti

Yleinen kuvaus

  • Automaattiset tarkastusviestit
  • Helppo käyttöönotto
  • Energiapihi

Jos haluat liittymän yrityksesi nimiin, tilaa yritysasiakkaiden Laitenetti -liittymä.

Uovision Live Trap Alarm (LTA) loukkuvahti valvoo taukoamatta kohdettasi. Loukkuvahdin ansiosta sinun ei tarvitse käydä päivittäin vahvistamassa kohteesi statusta. Uovision LTA loukkuvahdin voi kiinnittää lähes kaikkiin itsestään laukeaviin pyydyksiin, mutta myös muuhun omaisuuteen kuten vaikka veneisiin. Voit käyttää loukkuvahtia myös kulkuvahtina esimerkiksi ovissa. Toimituksen mukana tulee 2m pituinen suuren vetolujuuden omaava kirkas siima, jonka kiinnittämällä esim. ulko-oveen saadaan tieto kohteesta kun siima vetää magneetin irti laitteesta aiheuttaen hälytyksen. Vetosiima on huomaamaton ja sen voi kiinnittää veneeseen, perämoottoriin, traileriin, peräkärryyn, oviin jne.

Loukkuvahti lähettää kaikki hälytykset ja päivittäiset ilmoitukset omistajan matkapuhelimeen tekstiviestinä tai soittona. Loukkuvahtiin voidaan asettaa 1-5 eri vastaanottavaa matkapuhelinnumeroa mikäli samaa loukkuvahtia seuraa useampi käyttäjä. Loukkuvahti voidaan ohjelmoida lähettämään päivittäiset tarkastusviestit 1-2 kertaa päivittäin. Tehdasasetuksena laite lähettää kaksi tarkastusviestiä päivittäin klo 08:00 ja 20:00, joissa ilmoitetaan laitteen tila, kentän voimakkuus ja paristojen varaus. Tarkastusviestit kertovat omistajalleen että laite toimii eikä sen toiminnassa ole häiriötä.

Hälytystekstiviestin jälkeen voidaan tarvittaessa soittaa loukkuvahdille ja kuunnella mitä ääniä ympäristöstä kuuluu. Laite lähettää uuden hälytystekstiviestin tai tekee merkkisoiton mikäli ensimmäisestä hälytyksestä on kulunut 3 tuntia aikaa ja magneetti on edelleen irrallaan laitteesta.

Pakkauksen mukana itse laitteen lisäksi tulee vyökiinnike sekä seinäkiinnike. Lisäksi mukana tulee kaksi eri kokoista magneettia joista pienempää voidaan käyttää pienemmän vetolujuuden omaavissa loukuissa ja isompaa suuremman vetolujuuden omaavissa loukuissa. Magneetti kiinnittyy laitteen pohjaan ja se yhdistetään mukana tulevan nylon vetonarun sekä palomiehen haan avulla esim. loukun oveen. Kun loukku laukeaa ja ovi sulkeutuu, vetonaru vetää magneetin irti laitteen pohjasta aiheuttaen hälytyksen.

Uovision LTA loukkuvahdin voi helposti nimetä mikäli käytössä on useampia laitteita. Myös laitteessa olevan puhelinnumeron voi tallentaa oman matkapuhelimen muistiin jolloin lähettävän loukun nimi näkyy heti saapuvasta tekstiviestistä.

Uovision LTA loukkuvahti on energiapihi ja se toimii 4 x AA alkaliparistoilla jopa noin 6kk ajan vaikka laite lähettäisi kaksi tarkastusviestiä päivittäin.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

205-001-ELISA

Ominaisuudet

  • Loukkuvahti itsestään laukeavien pyydysten valvontaan tai vartiokäyttöön
  • Helppo käyttöönotto
  • Käyttää tekstiviestejä tai merkkisoittoa
  • Hälytyksestä lähtee aina ensin tekstiviesti
  • Hälytyksen tultua, voit soittaa ja kuunnella mitä ääniä kuuluu