Vivanco iPhone 14 -lompakkokotelo Premium
Vivanco iPhone 14 -lompakkokotelo Premium

Vivanco iPhone 14 -lompakkokotelo Premium

Vivancon Premium -suojakotelo pitää iPhone 14 -puhelimesi etu- ja takapinnan turvassa kolhuilta, pudotuksilta ja naarmuilta. Premium-suojakotelossa on kolme RFID-suojattua korttitaskua.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Vivanco iPhone 14 -lompakkokotelo Premium

Yleinen kuvaus

  • Tukee langatonta latausta
  • Kolme luottokorttitaskua
  • Magneettinen suljin
Tässä korkealaatuisesta materiaalista valmistetussa lompakkomallisessa suojakotelossa on kolme luottokorttipaikkaa. Takakannen suojakuori osa on valmistettu joustavasta TPU-materiaalista laitteen helppoa kiinnittämistä-/poistamista varten. Joustava suojakuori tarjoaa myös paremman kestävyyden ja paremman suojan laitteellesi. TPU-suojakuoren sisäosassa on ensiluokkainen mikrokuitupäällyste naarmujen välttämiseksi laitteen takapuolella.

Kotelo on valmistettu kestävistä materiaaleista ja suojaa laitettasi kolhuilta ja naarmuilta päivittäisessä käytössä, mutta suojaa myös mahdollisilta langattomien korttien varkauksilta sisäänrakennetulla RFID-luottokorttisuojauksella. Tyylikäs eko-nahkamateriaali näyttää ja tuntuu laadukkaalta. Täydellinen istuvuus mahdollistaa pääsyn laitteesi kaikkiin portteihin ja laiteyhteyksiin. Etukannessa on magneettinen suljin ja kotelo tukee langatonta lataamista.

Tuotekoodi

63450