Vivanco iPhone 14 Pro Max -lompakkokotelo Premium Musta
Vivanco iPhone 14 Pro Max -lompakkokotelo Premium Musta

Vivanco iPhone 14 Pro Max -lompakkokotelo Premium

Vivancon Premium-tason suojakotelo suojaa tehokkaasti iPhone 14 Pro Max -puhelimesi ulkokuntaa kolhuilta, naarmuilta ja pudotuksilta. Kotelossa on kolme RFID-suojattua turvallista korttipaikkaa.
Vivanco iPhone 14 Pro Max -lompakkokotelo Premium Musta
  • Vivanco iPhone 14 Pro Max -lompakkokotelo Premium Musta
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa
Yhteensä (alv 0%)
Kertamaksut19,00 €

Vivanco iPhone 14 Pro Max -lompakkokotelo Premium

Yleinen kuvaus

  • Tukee langatonta latausta
  • Kolme luottokorttitaskua
  • Magneettinen suljin
Tässä korkealaatuisesta materiaalista valmistetussa lompakkomallisessa suojakotelossa on kolme luottokorttipaikkaa. Takakannen suojakuori osa on valmistettu joustavasta TPU-materiaalista laitteen helppoa kiinnittämistä-/poistamista varten. Joustava suojakuori tarjoaa myös paremman kestävyyden ja paremman suojan laitteellesi. TPU-suojakuoren sisäosassa on ensiluokkainen mikrokuitupäällyste naarmujen välttämiseksi laitteen takapuolella.

Kotelo on valmistettu kestävistä materiaaleista ja suojaa laitettasi kolhuilta ja naarmuilta päivittäisessä käytössä, mutta suojaa myös mahdollisilta langattomien korttien varkauksilta sisäänrakennetulla RFID-luottokorttisuojauksella. Tyylikäs eko-nahkamateriaali näyttää ja tuntuu laadukkaalta. Täydellinen istuvuus mahdollistaa pääsyn laitteesi kaikkiin portteihin ja laiteyhteyksiin. Etukannessa on magneettinen suljin ja kotelo tukee langatonta lataamista.

Tuotekoodi

63500