Wilfa Cool 12 Connected -siirrettävä ilmastointilaite
Wilfa Cool 12 Connected -siirrettävä ilmastointilaite
Wilfa Cool 12 Connected -siirrettävä ilmastointilaite

Wilfa Cool 12 Connected -siirrettävä ilmastointilaite

Wilfa Cool 12 Connected -siirrettävä ilmastointilaite tyylikkäällä ja kompaktilla designilla. Laite pitää toimistotilan ja asuntosi ilman raikkaana ja viileänä. Paketissa on mukana Ikkuna-asennussarja.
Reilusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut483,00 €

Wilfa Cool 12 Connected -siirrettävä ilmastointilaite

  • Maksimi huonekoko viilennettäessä 40m2
  • Tyylikäs ja kompakti design
  • Ikkuna-asennussarja mukana paketissa

Huom! Kyseessä on suoratoimituslaite, joten emme voi taata toimitusta heti seuraavalle arkipäivälle.

Wilfa Cool 12 Connected -siirrettävä ilmastointilaite on käyttäjäystävällinen ja älykäs ilmastointilaite, joka auttaa ylläpitämään mukavaa lämpötilaa kotona, toimistossa tai vaikka kesämökillä. Laite on vapaasti pyörillä siirreltävä ja kompaktin kokoinen. Siinä on useita eri tuuletinnopeuksia ja suositeltu maksimi huonekoko jäähdytettäessä on jopa 40m². Laitetta voidaan ohjata siinä itsessään olevasta käyttöpaneelista, kaukosäätimestä tai älylaitteella erillisen applikaation kautta. Mukana toimitetaan haitaripoistoputki sekä ikkuna-asennussarja. Cool 12 Connectedissa on hiljainen AC-moottori, joka tuottaa 3520W jäähdytystehon BTU-arvolla 12000. Saat siis nopeasti ja tehokkaasti miellyttävän viileän ilman huoneeseen. Voit valita haluamasi lämpötilan jonka laite pitää yllä välillä 16-30°C. Myös puhaltimen nopeutta voidaan säätää.

Valittavissa olevat toiminnot ovat viilennys, tuuletus tai kosteudenpoisto. Voit myös valita erillisen unitoiminnon esimerkiksi yön ajaksi, jolloin laite toimii mahdollisimman hiljaisesti. Huomioithan kuitenkin, että aidot ilmastointilaitteet eivät koskaan ole täysin äänettömiä. Voit ladata älylaitteeseesi applikaation, jonka avulla laitetta voidaan ohjata joko etänä tai paikan päällä. Laitteessa on pyörät joiden avulla sitä on helppo siirtää paikasta toiseen ja suodatin on helppo irrottaa ja se voidaan imuroida tai huuhdella veden alla.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Wilfa Cool 12 Connected -siirrettävä ilmastointilaite

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

601711

Teho

3520W / 12000BTU

Huonekoko

Maksimi huonekoko viilennettäessä 40m2

Hallinta

Wifi ja applikaatio-ohjaus

Ominaisuudet

Viilennys-, puhallus- ja kosteudenpoistotoiminnot

Lämpötila säädettävissä välillä 16-30°C.

Ajastin ja unitoiminto

Lisätarvikkeet

Kaukosäädin Ikkuna-asennussarja mukana paketissa

Takuu

5 vuotta