Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light -varsipölynimuri
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light -varsipölynimuri
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light -varsipölynimuri
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light -varsipölynimuri

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light -varsipölynimuri

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light -varsipölynimuri on energiatehokas ja yksinkertainen ratkaisu toimitilojen kunnossa pitoon. Hygieninen suodatus ja voimakas imuteho takaavat puhtaan jäljen imuroinnin jälkeen. Johdoton imuri on helppo käyttää ja siivoat sillä useat eri pinnat.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut80,00 €

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light -varsipölynimuri energiatehokkailla ominaisuuksilla

Yleinen kuvaus

  • Hygieeninen roskasäiliö 
  • 50 ilmavatin imuteho
  • Tehokas akku
  • Puhdas poistoilmansuodatin

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light -varsipölynimuri on kätevä ratkaisu toimistotilojen ylläpitoon ja siistimiseen. Moderni ja kevytrakenteinen johdoton imuri on helppo käyttää ja sopii pienempiikin tiloihin pienen kokonsa sekä vain 1,2 kilon painonsa ansiosta. Siivoa lattian lisäksi pöydät ja sohvat kahden eri tehoasetuksen tukemana ja vaihda kolmen eri suuttimen välillä imurointipinnasta riippuen. Hygienia on otettu huomioon imurin suunnittelussa, ja kaikki ylimääräiset roskat, pöly ja epämiellyttävät pienhiukkaset jäävät kuuden desin roskasäiliöön, joka on helppo tyhjentää koskematta itse roskasisältöön. Imurissa on tehokas akku, joka kestää 45 minuutin siivouksen ekoteholla, joka riittää mainiosti normaalikokoisten tilojen puhdistamiseen.

Mi Vacuum Cleaner Light -varsipölynimurissa on voimakas imuteho, jonka harjaton tasasähkömoottori pyörii jopa 100 000 kierroksen minuuttivauhtia. Yhdeksällä ilmapyörteellä tuettu imutekniikka mahdollistaa 50 ilmawatin jatkuvan imutehon, joka imee ja puhdistaa vaikuttavasti pölyt ja haitalliset allergeenit. Puhdas poistoilma on varmistettu HEPA-suodattimen avulla, joka pystyy puhdistamaan 99,97 prosenttia 0,3 mikrometrin hienosta pölystä. Pese suodattimet helposti taataksesi hyvä hygienia ja ympäristöystävällisyys arkipäivän tekemisessäsi.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

BHR4636GL

Moottori

100 000 kierrosta minuutissa

Paino

1,2 kg

Akku

45 minuuttia ekoteholla

13 minuuttia enimmäisteholla

Latausaika 5 tuntia

Roskasäiliö

6 dl

Imuteho

50 ilmawattia

17 000 pascalia

Poistoilmansuodatin

HEPA

Painikkeet

Sormipainike on/off

Mitat

113,2 x 24 x 14,8 cm

Takuu

24 kk