Xiaomi Robot Vacuum X10+ -robotti-imuri
Xiaomi Robot Vacuum X10+ -robotti-imuri
Xiaomi Robot Vacuum X10+ -robotti-imuri

Xiaomi Robot Vacuum X10+ -robotti-imuri

Xiaomi Robot Vacuum X10+ -robotti-imuri pitää kotisi ja toimistotilasi puhtaana. Imurissa on automaattisesti nousevat pyörivät moppaustyynyt, AI + 3D obstacle avoidance -tunnistin sekä 4000 Pa imuteho.
Tilapäisesti loppu, toimitetaan jälkitoimituksena

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut805,50 €

Xiaomi Robot Vacuum X10+ -robotti-imuri

Yleinen kuvaus

  • Monitoimi-imuri tyhjennysasemalla sekä pölysäiliön, vesisäiliön ja moppaustyynyjen automaattisella puhdistuksella
  • Automaattisesti nousevat pyörivät moppaustyynyt
  • Moppaustyynyjen automaattinen kuivaustoiminto
  • S-Mopping Assistant -ominaisuus älykkääseen lattianpesuun
  • AI + 3D obstacle avoidance -tunnistin välttää esteet ja törmäykset

Xiaomi Robot Vacuum X10+ on monipuolinen siivousrobotti, joka imuroi ja moppaa turvallisesti talon kaikilla lattiapinnoilla. Siivouksen päätteeksi laitteen monitoimiasema tyhjentää automaattisesti likavesi- sekä pölysäiliöt ja puhdistaa sekä kuivaa laitteen moppaustyynyt odottamaan seuraavaa siivouskertaa. Xiaomi Robot Vacuum X10+ vie siivouskokemuksesi täysin uudelle tasolle. Robotti-imurin älykäs ja tehokas tyhjennysasema tyhjentää imurin pölysäiliön kymmenessä sekunnissa, tyhjentää ja täyttää vesisäiliön sekä kuivattaa moppaustyynyt S-Mopping assistant -toiminnolla. Näin vältytään kosteusvaurioilta sekä epämiellyttäviltä hajuilta ja laite on aina valmiina siivoamaan. Tämä viimeisintä siivousteknologiaa sisältävä imuri tuo helppoutta joka kotiin, vain yhdellä napin painalluksella.

Tämä monipuolinen siivousrobotti tarjoaa tarkkaa ja tehokasta lattianpesua. Laitteen kaksi pyörivää moppaustyynyä painuvat napakasti lattiapintaa vasten ja poistavat itsepäisimmätkin tahrat. Robotti-imuri tunnistaa ja mukauttaa automaattisesti toimintojaan erilaisten lattiapintojen mukaan. Ultraäänisensori osaa tunnistaa matot, jolloin laite nostaa moppaustyynyt ylös, ja lisää imutehoa jopa 4000Pa maksimitehoon asti mattojen puhdistamiseksi. Xiaomi Robot Vacuum X10+ mahdollistaa kokonaisvaltaisen kodin lattiapintojen puhdistuksen tehokkaasti ja huoletta.

Patentoitu S-Cross AI -järjestelmä estää imuria törmäämästä esteisiin imuroinnin tai moppauksen aikana. Järjestelmä tunnistaa esteet ja laskee etäisyyden niihin välttääkseen törmäykset. Robotti-imuri on varusteltu kaksoislinjalaserilla sekä RGB-kameralla, joilla laite kykenee muodostamaan yleiskuvaa siivousalueestaan. Yhdessä näiden sekä LDS-navigointiominaisuuden kanssa laite kykenee optimoimaan siivoukseen käytettävää reittiä ja aikaa huoneiston koosta tai rakenteesta riippumatta. Robotti-imuri on myös TÜV Rheinland Cybersecurity and Privacy Protection Standard -sertifioitu käyttäjän tietoturvallisuutta silmälläpitäen.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

BHR6363EU

Imuteho

4000 Pa

Ominaisuudet

Imuriointi ja moppaus

Havaitsee esteet

WiFi

Hallinta sovelluksella

Mukautuu reitteihin, siivoaa halutut alueet

Navigointi

LDS

Esteiden väistämiinen: AI + 3D obstacle avoidance -Moppaus: Kyllä, kaksi pyörivää moppauspäätä

Mitat ja paino

350 x 350 x 97mm

3.8 kg

Tyhjennysasema

423 x 340 x 568mm

Akku

5200 mAh

Automaattinen lataus siivouksen jälkeen

Säiliöt

Rikkasäiliö 350 ml

Vesisäiliö 80 ml

Takuu

24 kk