Xtorm Portable Power Socket 70W -varavirtalähde
Xtorm Portable Power Socket 70W -varavirtalähde

Xtorm Portable Power Socket 70W -varavirtalähde

Xtormin vaikuttavalla teholla varustettu varavirtalähde on kätevä apu mobiililaitteidesi lataamiseen missä tahansa ja milloin tahansa. Virtalähde sisältää pistorasian, USB ja USB-C portit. Kestävän muotoilun ansiosta soveltuu erinomaisesti myös ulkoilmakäyttöön.

Xtorm Portable Power Socket 70W -varavirtalähde - Väkevä virtalähde myös ulkokäyttöön

  • Pistorasia aina mukanasi
  • Sisältää myös USB ja USB-C-portit
  • Vaikuttava 70W teho
  • Kapasiteetti jopa 19 200mAh
  • Soveltuu myös ulkoilmakäyttöön

Xtorm Portable Power Socket -varavirtalähde mahdollistaa tehokkaan pistorasian hyödyntämisen missä ikinä liikutkaan. Laite on suunniteltu sellaiseksi, että sitä saa kuljettaa myös lentokoneessa, joten voit viedä sen mukanasi mihin päin maailmaa tahansa. 70W tehoisen pistorasian ansiosta virtalähteessä on myös tavallinen USB-portti sekä 30W USB-C PD sisään- ja ulostuloportti. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käytännössä ladata mitä tahansa mobiililaitetta missä tahansa.

Varavirtalähde on myös suunniteltu kestämään monipuolista ulkokäyttöä. Sen ulkokuori on 360⁰ iskuja vaimentavaa materiaalia ja pistorasiassa on luotettava suoja likaa ja pölyä vastaan. Laite soveltuu kaikenlaisiin ulkoaktiviteetteihin ja sen voi myös yhdistää aurinkopaneeleihin, jolloin voit viettää pidempiäkin aikoja luonnossa.

Virtalähteellä lataat puhelimesi täyteen noin kuusi kertaa itse laitteen latauskertojen välissä. Portable Power Socket latautuu täyteen n. kolmessa tunnissa.

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

XP070

Akun kapasiteetti

19200 MAh

Teho

70 W

Mitat ja paino

PxLxK: 25 x 12 x 8 cm

966 g

Input

USB-C PD

Output

AC Socket,USB-C PD,USB-A

Output lukumäärä

3

Vedenkestävyysluokitus

IP00

Takuu

24 kk