Xtorm Rugged 10 000mAh -varavirtalähde
Xtorm Rugged 10 000mAh -varavirtalähde

Xtorm Rugged 10 000mAh -varavirtalähde

Vedenkestävä virtapankki, jolla lataat mobiililaitteesi nopeasti missä tahansa. Laitteessa on kätevä integroitu taskulamppu.

Xtorm Rugged 10 000mAh -varavirtalähde

  • 10 000mAh sisäinen akku
  • Vedenkestävä IP65-luokitus
  • Integroitu taskulamppu

Xtorm Rugged Power Bank 10 000mAh mahdollistaa mobiililaitteiden nopean latauksen missä tahansa. Kätevän pienestä koostaan huolimatta virtapankki sisältää tehokkaan akun, jonka avulla lataat puhelimesi jopa neljään kertaan latauskertojen välissä. Varavirtalähteessä on USB-C-virransyöttöportti, joka tukee 18W tuloa ja lähtöä, sekä kaksi tavallista USB-porttia, jotka on varusteltu Quick Charge 3.0-ominaisuudella.

Laite on yhteensopiva melkein kaikkien älypuhelimien kanssa. Saat ladattua Android-laitteet ja Apple iPhonet täyteen hämmästyttävän nopeasti. Itse virtapankin täyteen lataaminen vie vain kolme tuntia. Pakkaus sisältää myös kaapelin, jonka avulla olet valmis aloittamaan laitteidesi lataamisen saman tien.

IP65-vedenkestävyyden ansiosta Rugged Power Bank kestää vaikeitakin sääolosuhteita, eikä se hajoa matalaan veteen pudotessaan. Virtalähteessä on integroitu taskulamppu, jonka ansiosta sinulla on näppärä hätävalaistus aina kätevästi saatavilla.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

XR101

Akun kapasiteetti

10 000mAh

Akun tyyppi

Li-Polymer

Mitat ja paino

11 x 9 x 3 cm

412 g

Vedenkestävyysluokitus

IP65

Input

USB-C PD

Output

USB-A Quick Charge 3.0,USB-C PD

Output lukumäärä

3

Myyntipaketissa

USB-C -kaapeli, käyttöohje

Takuu

24 kk