Yetitablet

Yetitablet on helppokäyttöinen ja huikean monipuolinen jättikosketusnäyttö. Android-käyttöjärjestelmällä toimiva jättitablet on saatavissa 27 tuumasta alkaen aina 98 tuumaan asti. 

Helppokäyttöinen - kuka tahansa joka osaa käyttää älypuhelinta, pystyy käyttämään Yetitablettia

Monipuolinen - Avoin Android-järjestelmä, App Storen yli 3 miljoonaa sovellusta ja laaja valikoima eri näyttökokoja

Kestävä - vahva turvalasi ja metallirunko

Yetitablet tarjoaa valtavan määrän käyttömahdollisuuksia. Kehitä yrityksen sisäisiä oppimis-, vuorovaikutus- ja yhteistyötapoja innostavan ja osallistavan jättitabletin avulla. Yetitablet sopii myös monen toimialan erityistarpeisiin. Käyttökohteita löytyy niin terveydenhuollon, koulutuksen, rakennusalan kuin matkailun parista.

Lue lisää käyttötavoista

Esimerkkejä käyttökohteista

  • Rakennusala

    Yetitabletit parantavat yhteistyötä ja yhteydenpitoa rakennusprojekteissa. Jättinäyttö helpottaa suunnitelmien hahmottamista ja viestimistä - voit esimerkiksi kätevästi jakaa CAD- ja BIM-tiedostot näytön avulla. Yetitabletin vahva rakenne sopii haastavampiinkin työolosuhteisiin.

  • Infotaulut

    Yetitablet on älykäs vaihtoehto vuorovaikutteiseen yhteydenpitoon asiakkaidesi kanssa. Voit esimerkiksi kerätä asiakaspalautetta, seurata asiakasvirtoja ja opastaa asiakasta löytämään perille näyttämällä rakennuksen pohjakuvan. Jättinäytöllä näytät myös 4K-videomainoksia.

  • Terveydenhuolto

    Yetitablet tarjoaa uudenlaisia tapoja vuorovaikutukseen ja ryhmätyöskentelyyn esimerkiksi kuntoutus- ja hoitolaitoksissa. Yetitabletin suuren näytön ansioista myös esimerkiksi heikkonäköiset ja liikuntarajoitteiset käyttäjät voivat hyödyntää jättitablettia.

Kaipaatko lisää infoa?

Jätä yhteystietosi, niin sovitaan tapaaminen!

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT