Yetitablet

Yetitablet on helppokäyttöinen ja huikean monipuolinen jättikosketusnäyttö. Android-käyttöjärjestelmällä toimiva jättitablet on saatavissa 27 tuumasta alkaen aina 98 tuumaan asti. 

Helppokäyttöinen - kuka tahansa joka osaa käyttää älypuhelinta, pystyy käyttämään Yetitablettia
Monipuolinen - Avoin Android-järjestelmä, App Storen yli 3 miljoonaa sovellusta ja laaja valikoima eri näyttökokoja
Kestävä - vahva turvalasi ja metallirunko

Yetitablet tarjoaa valtavan määrän käyttömahdollisuuksia. Kehitä yrityksen sisäisiä oppimis-, vuorovaikutus- ja yhteistyötapoja innostavan ja osallistavan jättitabletin avulla. Yetitablet sopii myös monen toimialan erityistarpeisiin. Käyttökohteita löytyy niin terveydenhuollon, koulutuksen, rakennusalan kuin matkailun parista.

Esimerkkejä käyttökohteista


Rakennusala


Yetitabletit parantavat yhteistyötä ja yhteydenpitoa rakennusprojekteissa. Jättinäyttö helpottaa suunnitelmien hahmottamista ja viestimistä - voit esimerkiksi kätevästi jakaa CAD- ja BIM-tiedostot näytön avulla. Yetitabletin vahva rakenne sopii haastavampiinkin työolosuhteisiin.


Infotaulut


Yetitablet on älykäs vaihtoehto vuorovaikutteiseen yhteydenpitoon asiakkaidesi kanssa. Voit esimerkiksi kerätä asiakaspalautetta, seurata asiakasvirtoja ja opastaa asiakasta löytämään perille näyttämällä rakennuksen pohjakuvan. Jättinäytöllä näytät myös 4K-videomainoksia.


Terveydenhuolto


Yetitablet tarjoaa uudenlaisia tapoja vuorovaikutukseen ja ryhmätyöskentelyyn esimerkiksi kuntoutus- ja hoitolaitoksissa. Yetitabletin suuren näytön ansioista myös esimerkiksi heikkonäköiset ja liikuntarajoitteiset käyttäjät voivat hyödyntää jättitablettia.

Kaipaatko lisää infoa?


Jätä yhteystietosi, niin sovitaan tapaaminen!