010-numero varmistaa valtakunnallisen tavoitettavuuden010-numero varmistaa valtakunnallisen tavoitettavuuden
Elisa 010 Yritysnumero

010-numero varmistaa valtakunnallisen tavoitettavuuden

Elisa 010 Yritysnumeron avulla yrityksesi voi yhtenäistää kaikki puhelinnumerot ja varmistaa tavoitettavuuden kaikkina vuorokaudenaikoina.

Yhtenäiset puhelinnumerot auttavat luotettavan ja johdonmukaisen yrityskuvan luomisessa madaltaen asiointikynnystä entisestään.

Yritysnumeroinnin avulla voit ohjata puhelut mm. asiakaspalvelujärjestelmiin, vaihderatkaisuihin ja pilvipalveluihin yrityksen prosessien vaatimalla tavalla.

Mitä hyötyä 010-numero tuo yritykselle?

Selkeä ja johdonmukainen

Elisa 010 Yritysnumero tuo koko organisaatiolle yhdenmukaiset puhelinnumerot, myös silloin kun yritys toimii valtakunnallisesti usealla toimipaikalla.

010-numero voidaan asettaa näkyväksi työaikana ja tavallinen matkapuhelinnumero muina aikoina – tämä ominaisuus tuo puolestaan selkeyttä yrityksestä ulos lähteviin puheluihin.

Joustavaa työskentelyä

Elisa 010 Yritysnumeron avulla voidaan helpottaa merkittävästi esimerkiksi asiakaspalvelijoiden työskentelyä määrittämällä joustavat vastausketjut sen mukaan, kuka pystyy vastaamaan tuleviin soittoihin.

Puheluja voidaan ohjata esimerkiksi kellonajan, käyttöasteen ja ruuhkatilanteen perusteella. Kattava raportointi pitää tilanteen tasalla ja antaa selkeän kokonaiskuvan yrityksesi tavoitettavuudesta.

Mutkaton palvelu ja helppo käyttöönotto

010 Yritysnumero on täysin päätelaiteriippumaton palvelu, ja se on helppo ottaa koko yrityksen käyttöön.

Nostetaan yhdessä yrityksesi tavoitettavuus ja mielikuva aivan uudelle tasolle. Jätä viesti, niin jutellaan lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

Paljonko maksaa soittaa 010-alkuiseen numeroon?

Elisan 010-alkuiseen numeroon soittamisen hinta on mpm/pvm soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. Jos soittaa ulkomailta, 010-alkuisen numeron hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.