360 S8+ -robotti-imuri ja tyhjennysasema
360 S8+ -robotti-imuri ja tyhjennysasema

360 S8+ -robotti-imuri ja tyhjennysasema

360 Robot Vacuum Cleaner S8+ on älykäs ja poikkeuksellisen tarkka robottipölynimuri ja moppauslaite, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi toimistojen tai kotitoimistojen siivoamiseen.

360 S8+ -robotti-imuri ja tyhjennysasema

Yleinen kuvaus

  • Robotti-imuri on pölynimuri sekä moppauslaite samassa paketissa
  • Latausteline on yli neljän litran roskasäiliö
  • 300 neliömetriä imurointia tai 150 neliömetriä lattianpesua yhdellä latauksella
  • Hiljainen 59-65 desibelin käyntiääni

360 Robot Vacuum Cleaner S8 Plus on älykäs ja poikkeuksellisen tarkka robottipölynimuri ja moppauslaite, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi toimistojen tai kotitoimistojen siivoamiseen.

Lataustelineenä toimii yli neljän litran roskasäiliö, johon imuri osaa tyhjentää itsensa automaattisesti. Imurin oman 3,5 desilitran rikkasäiliön lisäksi laitteessa on kolmen desilitran vesisäiliö, jolla voi pestä jopa 150 neliömetriä lattiapintoja. Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen yhdeksällä erilaisella karttatilalla. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa yli neljä tuntia tai 300 neliömetriä yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella, kaukosäätimellä tai nappia painamalla.

360 Robot Vacuum Cleaner S8 Plus sisältää yhdeksän erilaista karttatilaa. Yksinkertaisimmillaan imuri käynnistyy vain nappia painamalla. Pölynimurin voi myös ajastaa siivoamaan, kun se ei ole muiden tiellä. Laite osaa itse tyhjentää automaattisesti lataustelineen neljän litran roskasäiliöön.

Pyöreän kiekon muotoinen 360 Robot Vacuum Cleaner S8 Plus on halkaisijaltaan 340 millimetriä ja korkeudeltaan 95 millimetriä, joten se mahtuu ahtaisiin ja mataliin paikkoihin.

Imurissa on voimakas 2 700 pascalin imuteho, jolla se poistaa vaivatta kaikenlaisen lian, kuten pölyn, hiukset, pienet roskat ja lemmikkieläinten karvat myös matoilta.

Sisäänrakennettujen 25 erilaisen LiDAR-, ultraääni- ja kosketusanturin avulla imuri osaa kartoittaa ympäristönsä poikkeuksellisen tarkasti ja liikkua itsenäisesti väistellen samalla sujuvasti esteitä.

Robottipölynimuri ei putoa portailta tai muilta reunoilta älykkäiden anturiensa ansiosta. Se osaa myös ylittää enintään 20 millimetrin kynnykset, matot ja muut esteet.

Robottipölynimuria voi hallita ja seurata siivouksen aikana älypuhelinsovelluksella. Sillä voi automatisoida siivousajat ja määrittää siivousalueita. Ilmainen sovellus on ladattavissa Android- ja iOS-mobiililaitteille. Imuria voi ohjata myös mukana tulevalla kaukosäätimellä.

Imurin ladattava akku takaa jopa yli neljän tunnin tai 300 neliömetrin imuroinnin. Se osaa myös ladata itsensä kesken siivouksen ja jatkaa kesken jäänyttä siivousta. Robottipölynimuri on myös hiljainen 59-65 desibelin käyntiäänellään, joka vaihtelee siivoustilan mukaan.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

S8+

Imuteho

2700 Pa

Takuu

24 kk

Ominaisuudet

  • Automaattinen rikkasäiliön tyhjennys
  • Jopa 180 neliömetrin imurointi tai 150 neliömetrin vesipesu kertalatauksella
  • Poikkeuksellisen tarkka navigointi ja esteiden väistö 25 anturin avulla
  • Hiljainen 59-65 desibelin käyntiääni
  • Helppo hallita älypuhelimella, kaukosäätimellä tai nappia painamalla