Digitaalisen työpaikan ratkaisut

Digitaalinen työpaikka

Tarjoa työntekijöille palvelut, laitteet ja yhteydet, jotka lisäävät innostusta ja tehokkuutta.

Digitaalinen työpaikka varmistaa sujuvan työskentelyn

Työnteko on viime vuosikymmeninä muuttunut yhä digitaalisemmaksi. Tekoälyn myötä kehitys vain nopeutuu. Jotta työntekijät pystyvät jatkossakin työskentelemään tehokkaasti ja auttamaan organisaatiotasi menestymään, he tarvitsevat ajantasaiset laitteet, yhteydet ja palvelut.

Digitaalinen työpaikka on yhdistelmä toimivia yhteyksiä, fiksuja työvälineitä ja tekoälyavusteisia palveluita. Niiden avulla työntekijät – roolista tai ammatista riippumatta – voivat keskittyä siihen kaikkein olennaisimpaan arvoa luovaan työhön. Tavoitteena on lisätä työntekijöiden innostusta ja sitä kautta tehokkuutta.

Digitaalinen työpaikka tarkoittaa yhdellä mahdollisuutta sujuvaan hybridityöhön niin tunturin huipulta kuin lentokentän vilskeestäkin. Ei kuitenkaan kannata ajatella digitaalista työpaikkaa ainoastaan etätyön mahdollistajana: digitaalisen työpaikan ratkaisut mahdollistavat sulavamman työskentelyn niin sairaaloissa, tehtailla, tien päällä kuin työmaillakin.

Tutkimus: Miten suomalaisyrityksissä panostetaan digitaalisen työnteon käytäntöihin?

Tiesitkö, että 77 % työnantajista sanoo henkilöstön tyytyväisyyden parantuneen työtehtävien digitalisoinnin ja hybridityön myötä?

Lue selvityksemme suomalaisten suuryritysten digitaalisen työpaikan nykytilanteesta, niin näet, missä meillä on parantamisen varaa.

Digitaalinen työpaikka tunnus

Mitä hyötyä digitaalisesta työpaikasta on?

Jos mietit aikaa taaksepäin 10 tai vaikkapa vain viisi vuotta sitten, todennäköisesti tapasi tehdä töitä tänään on hyvin erilainen. Teknologia on muuttanut työntekemisen tapoja. Tutkimuksemme mukaan 76 % suurten ja keskisuurten työantajien henkilöstöstä tekee ainakin osan työstään digitaalisesti. Samaan aikaan väestö ikääntyy ja työvoiman määrä pienenee. Työvoimasta on kuitenkin saatava entistä enemmän irti, jos haluaa menestyä kiristyneessä taloustilanteessa.

Digitaalinen työpaikka on yksi ratkaisu tähän pulmaan. Tutkimuksemme mukaan digitaalisen työpaikan ratkaisut ovat merkittävästi parantaneet työn tehokkuutta, työhyvinvointia ja henkilöstön tyytyväisyyttä.

Digitaalisilla ratkaisuilla voidaan automatisoida rutiineja, päästä eroon näpyttelystä ja tehdään tiiviimpää yhteistyötä. Lopputuloksena on innostuneempia työntekijöitä. Niinpä organisaatiollasi on oiva mahdollisuus menestyä myös tulevaisuudessa.

Miksi kannattaa valita Elisa kumppaniksi?

  • Kaikki palvelut yhdeltä luukulta

    Saat kauttamme kaikki digitaalisen työpaikan ratkaisut ja ICT-palvelut. Yhden kumppanin kanssa kokonaisuuden ja käytön hallittavuus paranee, jolloin myös tietoturva on paremmalla tolalla ja liiketoiminnan jatkuvuus varmistettu. Tarvitset sitten toimivia verkkoyhteyksiä, työvälineitä tai pilvipalveluita, Elisalta löydät ne kaikki. 

  • Jatkuvaa kehitystä myös tekoälyssä

    Tekoälyteknologian avulla on valtava potentiaali tuottavuuden kehittämiseen. Olemme tekoälykehityksessä Suomen johtavia toimijoita ja lähestymisemme perustuu konkreettisten liiketoimintahyötyjen löytämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Lähestymisemme takaa, että saat käyttöösi uusimmat teknologiat nopeammin konkreettisten hyötyjen kera.

  • Digitalisaatiolla kestävämpi tulevaisuus

    Digitaalisen työpaikan ratkaisuilla on suora yhteys missioomme. Olemme maailman vastuullisimpien yritysten joukossa ja osallistumme määrätietoisesti ilmastotyöhön. Saatkin sitoutuneen kumppanin, joka tuottaa konkreettisia tuloksia. Jatkamme määrätietoisesti omaan toimintaamme liittyvää ilmastotyötä ja oman toimintamme osalta olemme hiilineutraali. 

Digitaalisen työpaikan ratkaisut

Digitaalisen työpaikan rakentaminen lähtee työntekijöiden tarpeiden ymmärtämisestä. Esimerkiksi toimistotyötä tekevän asiantuntijan tarpeet ovat hyvin erilaiset sairaanhoitajan tarpeiden kanssa. Autamme rakentamaan digitaalisen työpaikan ratkaisuista organisaationne tarpeisiin sopivan kokonaisuuden.

Toimintavarmat digitaaliset työvälineet ja yhteydet

Toimintavarmat työvälineet ja yhteydet

Vain 19 % työnantajista tarjoaa työntekijöilleen laajakaistan kotiin, vaikka 42 % sitä toivoo. Elisan digitaaliseen työpaikkaan kuuluu kaikki, mitä moderni työntekijä työltään kaipaa.

Luotettavat yhteydet ja toimintavarmat laitteet mahdollistavat työnteon ja yhteistyön mistä, milloin ja millä tavalla vain – olipa sitten toimistolla, kahvilassa tai tien päällä.

Tutustu ratkaisuihimme:

Tietoturvallinen työskentely

Tietoturvallinen työskentely

Elisan tietoturvaratkaisut auttavat sinua ennaltaehkäisemään verkon uhkia ja tietoturvahyökkäyksiä. Palveluillamme tietosi pysyvät suojattuina organisaatiosi sisällä.

Ratkaisuillamme varmistat myös, että työskentely on tietoturvallista ja vastuullista – missä ikinä sitä tehdäänkään.

Olemme täyden palvelun kumppani yrityksesi tietoturvassa:

Digitaalisen työpaikan Showroom

Digitaalisen työpaikan Showroom

Digitaalinen työpaikka konkretisoituu parhaiten, kun vierailet Elisa Showroomissa – virtuaalisesti tai paikan päällä Pasilassa.

Showroomissa pääset tutustumaan digitaalisen työpaikan ratkaisuihin käytännön esimerkkien ja koeajojen avulla.

Lue lisää digitaalisesta työpaikasta