Digitaalisen työpaikan ratkaisut

Digitaalinen työpaikka

Työ joustaa, kun elämä vie.

Hyvät yhteydet ja työvälineet varmistavat työn sujuvuuden

Digitaaliseen työpaikkaan kuuluu toimivat yhteydet, älykkäät työvälineet sekä palvelut, jotka varmistavat työn sujuvuuden ajasta ja paikasta riippumatta. Työnteko on muuttanut luonnettaan ja nykypäivän työntekijät odottavat, että työpaikka ja työvälineet mukautuvat siihen, mihin työ tai elämä vie. 

Yhdelle se saattaa tarkoittaa, että töitä voi tehdä maanantaina toimistolla, tiistaina kotona ja loppuviikon ajan työmatkalta. Toiselle se voi merkitä sitä, että töitä voi tehdä välineellä kuin välineellä. Sitä, että hommat hoituvat työmaalla ihan yhtä hyvin niin pöytäkoneen äärestä kuin kännykällä keskeltä kiireellistä siirtymää. Digitaalisen työpaikan ratkaisumme varmistavat työn sujuvuuden – olipa työympäristö sitten mikä tahansa.

Opas: Digitaalisen työpaikan tarkistuslista

Tarkista ilmaisen oppaamme avulla, ovatko digitaalisen työpaikan asiat kunnossa työpaikallasi! Oppaasta löydät tietoa muun muassa digitaalisen työpaikan parhaista toimintatavavoista sekä neuvoja, miten rakennat digitaalisia työtapoja tukevan IT-infran.

Digitaalisen työpaikan ratkaisut

Tietoturvallinen työskentely

Tietoturvallinen työskentely

Elisan tietoturvaratkaisut auttavat sinua ennaltaehkäisemään verkon uhkia ja tietoturvahyökkäyksiä. Palveluillamme tietosi pysyvät suojattuina organisaatiosi sisällä. 

Ratkaisuillamme varmistat myös, että työskentely on tietoturvallista ja vastuullista – missä ikinä sitä tehdäänkään.

Olemme täyden palvelun kumppani yrityksesi tietoturvassa:

Kysy lisää palveluistamme!

Elisan kokeneet asiantuntijat varmistavat, että organisaatiosi saa tarpeitasi vastaavat digitaalisen työpaikan ratkaisut. Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme kertovat lisää!

Digitaalisen työpaikan Showroom

Digitaalisen työpaikan Showroom

Tervetuloa vierailemaan digitaalisen työpaikan teeman pariin Elisa Showroomiin!

Showroom tarjoaa Elisan digitaalisen työpaikan ratkaisuihin tutustumisen käytännön esimerkkien ja koeajojen avulla.

Showroomissa voi vierailla virtuaalisesti taikka paikan päällä Pasilassa.

Digitaalinen työpaikka tunnus

Elämäsi muotoista työtä

Digitaalinen työpaikka mukautuu jokaisen työ- ja elämäntilanteeseen. Näin varmistetaan, että työ sekä yhteistyö sujuvat ketterästi missä, miten ja milloin vain. Ja kun työ mietitään ihminen eikä paikka edellä, paranee niin työtyytyväisyys kuin työn tuottavuuskin.

Elisan ratkaisut tukevat myös sujuvaa etä- ja hybridityötä monilla eri toimialoilla.

Miksi kannattaa valita Elisa kumppaniksi?

  • Kaikki palvelut yhdeltä luukulta

    Elisalta saat helposti kaikki digitaalisen työpaikan ratkaisut sekä muut tarvitsemasi ICT-palvelut. Tarvitset sitten toimivia verkkoyhteyksiä, työvälineitä tai pilvipalveluita, Elisalta löydät ne kaikki. Näin voit luottaa yhteen kumppaniin, joka toimii lähellä sinua ja osaa katsoa sinulle toimivan kokonaisuuden.

  • Jatkuvaa kehitystä yhdessä asiakkaiden kanssa

    Kehitämme ratkaisujamme ja palveluitamme jatkuvasti eteenpäin. Kuuntelemme asiakkaidemme palautteita ja testaamme ratkaisujemme toimivuutta asiakkaiden ympäristöissä. Hyödynnämme ensimmäisenä uusia teknologioita asiakkaidemme hyväksi ja näin luomme digitaalista etumatkaa asiakkaillemme.

  • Kotimainen ja vastuullinen toimija

    Olemme Suomen suurimpia yhteisöveron maksajia. Jatkamme määrätietoisesti omaan toimintaamme liittyvää ilmastotyötä ja oman toimintamme osalta olemme hiilineutraali. Elisa on myös ainoa operaattori, jonka mobiili- ja kiinteän verkon liittymille on myönnetty Avainlippu suomalaisen palvelun merkiksi.

Lue lisää digitaalisesta työpaikasta