360 S8 -robotti-imuri
360 S8 -robotti-imuri

360 S8 -robotti-imuri

360 Robot Vacuum Cleaner S8 on älykäs ja tarkka robottipölynimuri ja moppauslaite yhdessä laitteessa ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi toimistojen ja kotitoimistojen siivoukseen.

360 S8 -robotti-imuri

Yleinen kuvaus

  • Robottipölynimuri ja moppauslaite samassa paketissa
  • 100 neliömetrin imurointi tai 150 neliömetrin vesipesu kertalatauksella
  • Kykenee väistelemään sujuvasti esteitä
  • Mahtuu siivoamaan myös erittäin matalia paikkoja

360 Robot Vacuum Cleaner S8 on älykäs ja tarkka robottipölynimuri ja moppauslaite yhdessä laitteessa ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi toimistojen ja kotitoimistojen siivoukseen. Imurin 3,6 desilitran rikkasäiliön lisäksi laitteessa on 3,2 desilitran vesisäiliö, jolla voi pestä jopa 150 neliömetriä lattiapintoja.

Tehokas robotti-imuri siivoaa itsenäisesti lattiapinnat erilaiset esteet väistäen viidellä erilaisella karttatilalla. Riittoisan akun ansiosta imurointia voi jatkaa jopa 90 minuuttia tai 100 neliömetriä yhdellä latauksella. Imuria on helppo hallita älypuhelimella, kaukosäätimellä tai nappia painamalla. Pölynimurin voi myös ajastaa siivoamaan, kun se ei ole muiden tiellä.

Moppauslaitteena 360 Robot Vacuum Cleaner S8 pesee tarvittaessa myös lattiapinnat moppausliinan avulla. Vesisäiliö riittää jopa 150 neliömetrin pesemiseen. Pesun kosteustason voi itse säätää sopivaksi kolmesta eri vaihtoehdosta. Sisäänrakennettujen LiDAR- ja kosketusanturien avulla imuri osaa kartoittaa ympäristönsä tarkasti ja liikkua itsenäisesti huoneiden ja esteiden mukaan. Robotti-imuri pystyy väistelemään esteitä pehmein kosketuksin ilman, että kaataisi kevyitäkään tavaroita.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

360 S8

Imuteho

2700 Pa

Mitat ja paino

330 x 330 x 100 mm, paino 3,45 kg

Ominaisuudet

  • Imuriointi ja moppaus
  • Hallinta älypuhelimella, kaukosäätimellä tai nappia painamalla
  • 59 desibelin käyntiääni
  • Tarkka navigointi ja esteiden väistö 25 anturin avulla