Apple iPad (2020) Wi-Fi + Cellular
Apple iPad (2020) Wi-Fi + Cellular

Apple iPad (2020) Wi-Fi + Cellular

Tehokas ja luotettava iPad yhdistää tietokoneen tehot ja ominaisuudet monipuoliseen ja vaivattomaan käyttöön. Kevyt iPad kulkee helposti mukanasi ja mahdollistaa työasioiden hoitamisen missä ja milloin vain.

Apple iPad 2020 - tyylikäs ja tehokas tabletti

Yleinen kuvaus

  • 10,2 tuuman Retina-näyttö
  • Ohut ja kevyt
  • Face Time video- ja äänipuhelut
  • A12 Bionic -siru 64 bittisellä arkkitehtuurilla
  • Jopa 10 tunnin akunkesto

Tyylikkässä ja tehokkaassa iPadissa yhdistyvät helppokäyttöisyys, monipuolisuus ja mahtava suorituskyky. iPadilla työt sujuvat leikiten: saat muokattua dokumenttia, voit etsiä tietoa verkosta ja soittaa FaceTime-puheluita. Kevyt mutta uskomattoman tehokas iPad kulkee mukanasi helposti, ja jopa 10 tuntia kestävä akku tarjoaa virtaa koko päivän tarpeisiin. iPad onkin työkäytössä todella kätevä, sillä voit hoitaa juoksevia työasioita sujuvasti missä liikutkin.

Tehokas A12 Bionic ‑siru, Apple Pencilin ja Smart Keyboardin tuki sekä iPadOS 14:n loistavat uudistukset varmistavat, että iPadiin on entistä ketterämpi laite. iPadOS:n tehoilla ja Apple Pencilillä teet muistiinpanot iPadiin vaivattomasti. Kun liität täysikokoisen Smart Keyboardin, kirjoittaminen sujuu miellyttävästi. Lisäksi ohjauslevyn tai hiiren tuki täydentää tuttua Multi Touch -käyttökokemusta iPadilla, kun tehtävät vaativat suurempaa tarkkuutta.

A12 Bionic ‑siru tarjoaa tuntuvasti lisää suorituskykyä kaikkeen tekemiseen, ja myös pelaaminen on entistä vaikuttavampaa. Lisäksi voit parittaa Bluetoothilla langattoman Xbox-ohjaimen, PlayStation DualShock ‑ohjaimen tai MFi-peliohjaimen iPadin kanssa ja luoda tällä tavoin ylivertaisen kannettavan pelikonsolin.

Kokeile F-Securen yritystietoturvaa maksutta! Elisa Yritystietoturva pohjautuu F-Securen luotettavaan SAFE-palveluun. Se antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

MYMH2KN/A 32GB Space Gray,

MYMJ2KN/A 32GB Silver,

MYMK2KN/A 32GB Gold,

MYML2KN/A 128GB Space Gray

Näyttö

10,2 tuuman Retina -näyttö. LED-taustavalaistu Multi-Touch -näyttö IPS-teknologialla. 2160 x 1620 pikselin tarkkuus, 264 pikseliä tuumalla (ppi). Kirkkaus 500 nitiä. Rasvaisia sormenjälkiä hylkivä pinnoite. Toimii Apple Pencilin kanssa (1. sukupolvi).

Siru

A12 Bionic siru 64 bittisellä arkkitehtuurilla. Neural Engine

Kamera

8 MP kamera, ƒ/2.4 aukko. Viisielementtinen linssi.

Video

1080p HD-videokuvaus (30 fps), Hidastetun videon tuki 720p (120 fps), 3x videozoomaus

Media- ja ääniominaisuudet

Stereokaiuttimet, Kaksi sisäänrakennettua mikrofonia, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä

Yhteydet

Wi-Fi ac kaksitaajuuksinen (2,4 GHz ja 5 GHz); HT80, jossa MIMO, Bluetooth 4.2

Navigointi ja liitettävyys

Lightning-liitin, Digitaalinen kompassi, iBeacon-mikropaikannus

Akku

Jopa 10 tunnin akunkesto

Muuta

FaceID suojattua todentautumista ja ApplePayta varten, USB-C-liitin lataamista ja lisävarusteita varten

Takuu

12 kk