Apple iPhone 12/12 Pro nahkakuori MagSafella
Apple iPhone 12/12 Pro nahkakuori MagSafella

Apple iPhone 12/12 Pro nahkakuori MagSafella

Suojaa Apple iPhone 12 ja 12 Pro -puhelimesi tyylikkäällä, nahkaisella MagSafe-kuorella. Applen valmistava alkuperäistarvike on valmistettu viimeistellystä eurooppalaisesta nahasta, jonka pinta tuntuu pehmeältä ja patinoituu ajan mittaan luonnostaan.

Apple iPhone 12/12 Pro nahkakuori MagSafella

Yleinen kuvaus

  • Applen valmistama alkuperäistarvike iPhone 12 ja 12 Prolle
  • Nahkainen, tyylikäs suojakuori
  • Eurooppalaista nahkaa
  • MagSafe

Suojaa Apple iPhone 12 ja iPhone 12 Pro tyylikkäällä, nahkaisella MagSafe-kuorella, jonka sisällä olevat magneetit kohdistuvat täydellisesti puhelimeen.

Viimeistellystä eurooppalaisesta nahasta valmistetun kuoren ulkopinta tuntuu pehmeältä ja patinoituu ajan mittaan luonnostaan. Kuori on helppo asentaa ja se istuu puhelimeen täydellisesti kasvattamatta juurikaan sen mittoja. Kuoren kanssa puhelimesta saa hyvvän ja tukevan otteen.

Täydellisesti kohdallaan olevat magneetit tekevät langattomasta lataamisesta aiempaa nopeampaa ja helpompaa. Kun on latauksen aika, voit antaa iPhonen olla kuoressaan ja kiinnittää siihen MagSafe-laturin tai asettaa sen Qi-laturille. MagSafe on uusi Applen lisävarusteiden valikoima helppoa kiinnitystä ja nopeampaa langatonta latausta varten.

Tuotekoodit

MHKG3ZM/A musta,

MHKF3ZM/A ruskea