Apple iPhone 12 Pro Max nahkakuori MagSafella
Apple iPhone 12 Pro Max nahkakuori MagSafella

Apple iPhone 12 Pro Max nahkakuori MagSafella

Suojaa Apple iPhone 12 Pro Max tyylikkäällä, nahkaisella MagSafe-kuorella, jonka sisällä olevat magneetit kohdistuvat täydellisesti puhelimeen. Applen alkuperäistarvike on valmistettu viimeistellystä eurooppalaisesta nahasta, jonka pinta tuntuu pehmeältä ja patinoituu ajan mittaan luonnostaan.

Apple iPhone 12 Pro Max nahkakuori MagSafella

Yleinen kuvaus

  • Applen valmistama alkuperäistarvike
  • Nahkainen, tyylikäs suojakuori
  • Eurooppalaista nahkaa
  • MagSafe

Nahkainen MagSafe -kuori suojaa Apple iPhone 12 Pro Maxia tyylikkäästi. Kuoren sisällä olevat magneetit kohdistuvat täydellisesti puhelimeen, ja viimeistellystä eurooppalaisesta nahasta valmistetun kuoren pinta tuntuu pehmeältä ja patinoituu ajan mittaan luonnostaan. Kuori on helppo asentaa ja se istuu puhelimeen täydellisesti kasvattamatta juurikaan sen mittoja. Kuoren kanssa puhelimesta saa hyvän, tukevamman otteen.

MagSafe on uusi Applen lisävarusteiden valikoima helppoa kiinnitystä ja nopeampaa langatonta latausta varten. Täydellisesti kohdallaan olevat magneetit tekevät langattomasta lataamisesta aiempaa nopeampaa ja helpompaa. Kun on latauksen aika, voit antaa iPhonen olla kuoressaan ja kiinnittää siihen MagSafe-laturin tai asettaa sen Qi-laturille.

Tuotekoodit

MHKM3ZM/A musta,

MHKL3ZM/A ruskea