Apple iPhone 13 Pro nahkakuori MagSafella kullanruskea
Apple iPhone 13 Pro nahkakuori MagSafella tumma kirskikka
Apple iPhone 13 Pro nahkakuori MagSafella kullanruskea

Apple iPhone 13 Pro nahkakuori MagSafella

Suojaa Apple iPhone 13 Pro tyylikkäällä, nahkaisella MagSafe-kuorella, jonka sisällä olevat magneetit kohdistuvat täydellisesti puhelimeen. Applen alkuperäistarvike on valmistettu viimeistellystä eurooppalaisesta nahasta, jonka pinta tuntuu pehmeältä ja patinoituu ajan mittaan luonnostaan.
Toimi nopeasti, tuotetta jäljellä rajoitetusti verkkokaupan varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut52,00 €

Apple iPhone 13 Pro nahkakuori MagSafella

Yleinen kuvaus

  • Applen valmistama alkuperäistarvike iPhone 13 Prolle
  • Nahkainen, tyylikäs suojakuori
  • Eurooppalaista nahkaa
  • MagSafe

Suojaa iPhone 13 Pro tyylikkäällä, nahkaisella MagSafe-kuorella, jonka sisällä olevat magneetit kohdistuvat täydellisesti puhelimeen.

Viimeistellystä eurooppalaisesta nahasta valmistetun kuoren ulkopinta tuntuu pehmeältä ja patinoituu ajan mittaan luonnostaan. Kuori on helppo asentaa ja se istuu puhelimeen täydellisesti kasvattamatta juurikaan sen mittoja. Kuoren kanssa puhelimesta saa hyvvän ja tukevan otteen.

Täydellisesti kohdallaan olevat magneetit tekevät langattomasta lataamisesta aiempaa nopeampaa ja helpompaa. Kun on latauksen aika, voit antaa iPhonen olla kuoressaan ja kiinnittää siihen MagSafe-laturin tai asettaa sen Qi-laturille. MagSafe on uusi Applen lisävarusteiden valikoima helppoa kiinnitystä ja nopeampaa langatonta latausta varten.

Tuotekoodit

MM1H3ZM/A keskiyönsininen

MM193ZM/A kullanruskea

MM1A3ZM/A tumma kirsikka

MM1F3ZM/A syreeninlila

MM1G3ZM/A havunvihreä