Apple iPhone 14 Pro Max 5G 512GB
Apple iPhone 14 Pro Max 5G 512GB

Apple iPhone 14 Pro Max 5G 512GB

Apple iPhone 14 Pro Max 5G 512GB yhdistää parhaimmat ominaisuudet, joiden avulla saat mahdollisimman paljon irti älypuhelimestasi. Huikea 6,7 tuuman aina päällä oleva Super Retina XDR -näyttö A16 Bionic -siru 6-ytimisellä prosessorilla luovat kokonaisvaltaisen laitteen moneen tekemiseen.

Apple iPhone 14 Pro Max 5G 512GB - Monipuolinen älypuhelin vaativaan tekemiseen

Yleinen kuvaus

 • 6,7 tuuman aina päällä oleva Super Retina XDR -näyttö
 • iOS 16-käyttöjärjestelmä ja 5G -tuki
 • A16 Bionic -siru 6-ytimisellä prosessorilla
 • Ammattiluokan 48 MP kamerajärjestelmä
 • Ceramic Shield -lasi sekä IP68 vesi- ja pölytiivis
 • Dynamic Island -ominaisuus

Lue artikkeli: Neljästä uudesta Apple iPhone 14 -mallista löytyy jokaiselle sopiva työpuhelin

Lue tuote-esittely: iPhone 14 -testi: Mainiot työpuhelimet ovat nyt entistäkin parempia

Huom! Pakkauksessa: iPhone 14 Pro Max, jossa on iOS 16, Lightning-USB-C -kaapeli ja dokumentaatio. Laturi myydään erikseen!

Apple iPhone 14 Pro Max 5G 512GB yhdistää edsityksellisimmät ominaisuudet, joiden avulla saat mahdollisimman paljon irti älypuhelimestasi. Uraauurtava A16 Bionic -siru toimii aivoina huikeiden ominaisuuksien takana ja takaa tehokkaan käytön kaikilla rintamilla. Suurikokoinen ja sulava 6,7 tuumainen aina päällä oleva Super Retina XDR -näyttö on äärimmäisen kestävää Ceramic Shield -lasia, ja on auringonpaisteessa jopa kaksi kertaa normaalia kirkkaampi. Puhelimesta löytyy Dynamic Island -innovaatio, joka yhdistelee ohjelmiston ja sovelluksia yhteen interaktiiviseen sijaintiin saumattoman käyttökokemuksen maksimoimiseksi.

Puhelimen 48 MP pääkamerajärjestelmä on varustettu ammattitason nelipikselikennolla ja tuottaa kuviin jopa nelinkertaisen tarkkuuden ProRAW -muodossa. 65% edeltäjäänsä suurempi kenno tekee sisällöstä äärimmäisen yksityiskohtaisia. Lisäksi arsenaalista löytyy 2x optinen telekamera, 12 MP ultralaajakulmakamera sekä 12MP TrueDepth -etukamera suurella aukolla ja 38% paremmalla valon tallennuksella. Kaikissa 14 Pro -mallien kameroissa on käytetty 100% kierrätettyä kultajohdotusta.

Puhelimessa on aina päällä oleva näyttö, joka sammuu automaattisesti laitteen ollessa taskussasi ja alassuin akun säästämiseksi ja virtatason maksimoimiseksi. Puhelin on myös IP68 vesi- ja pölytiivis, ja kestää rinnallasi olosuhteista riippumatta. Älykäs kolarintunnistus luo turvallisuudentunnetta ja soittaa automaattisesti hätänumeroon auto-onnettomuudessa. Suuri akku tarjoaa jopa 29 tuntia videon toistoa ja on tuettu pikalatauksella ja langattomalla MagSafe -laturilla.

 1. iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max ovat vesi‑ ja pölytiiviitä. Ne on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa, ja niiden vedenpitävyys­­luokitus on IP68 (IEC-standardi 60529, enimmäis­syvyys 6 metriä 30 minuutin ajan). Vesi‑ ja pöly­tiiviys eivät ole pysyviä tiloja, ja tiiviys saattaa heikentyä tavallisen kulumisen seurauksena. Älä yritä ladata kastunutta iPhonea. Katso käyttö­oppaasta puhdistus‑ ja kuivausohjeet. Takuu ei kata kosteus­­vaurioita.
 2. Näyttö seuraa laitteen kauniisti kaartuvia kulmia, jotka rajautuvat suora­kaiteen muotoon. Jos näyttö mitataan suora­kaiteena, sen lävistäjä on 6,12 tuumaa (iPhone 14 Pro) tai 6,69 tuumaa (iPhone 14 Pro Max). Näyttö­alueen koko on pienempi.
 3. Tulossa päivityksessä myöhemmin tänä vuonna.
 4. Kaikki akkua koskevat väitteet riippuvat mobiili­verkosta, sijainnista, signaalin voimakkuu­desta, käytetyistä ominaisuuk­­sista, käytöstä ja monista muista tekijöistä. Todelliset tulokset vaihtelevat. Akun lataus­kertojen määrä on rajallinen, ja voit joutua vaihdatta­­maan sen ennen pitkää uuteen. Akun käyttö­­aika ja lataus­kertojen määrä riippuvat käyttö­tavasta ja asetuksista. Akku­testit suoritettiin käyttäen tiettyjä iPhone-laitteita. Lisätietoja osoitteissa apple.com/fi/batteries ja apple.com/iphone/battery.html.
 5. Hätätila SOS edellyttää mobiiliyhteyttä tai wifi-puhelutoimintoa.
 6. Kaikki akkua koskevat väitteet riippuvat verkon kokoon­­panosta ja monista muista tekijöistä. Todelliset tulokset vaihtelevat. Akun lataus­kertojen määrä on rajallinen, ja voit joutua vaihdatta­­maan sen ennen pitkää uuteen. Akun käyttö­­aika ja lataus­kertojen määrä riippuvat käyttö­tavasta ja asetuksista. Lisätietoja osoitteissa apple.com/fi/batteries ja apple.com/iphone/battery.html.
 7. Lisävarusteet myydään erikseen.

Tarvitsetko liittymän puhelimellesi? Tilaa yritysliittymä

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

MQAF3QN/A Tähtimusta

MQAH3QN/A Hopea

MQAJ3QN/A Kulta

MQAM3QN/A Tummanvioletti

Näyttö

Super Retina XDR ‑näyttö

6,7 tuuman (lävistäjä) OLED-täysnäyttö

2796 x 1290 pikselin tarkkuus (460 ppi)

HDR, True Tone, Laaja väri­skaala (P3), Värinä­kosketus

Käyttöjärjestelmä

iOS 16

Siru

A16 Bionic ‑siru

6-ytiminen prosessori, jossa 2 suoritus­kyky-ydintä ja 4 tehokkuus­ydintä

5-ytiminen näytön­ohjain

16-ytiminen Neural Engine

Tallennustila

512GB

Pääkamerat

48 Mpix pää­kamera: 24 mm, ƒ/1.78 aukko, toisen suku­polven kennoa liikuttava optinen kuvan­­vakain, seitsemän­element­tinen linssi, 100 % Focus Pixels ‑ominaisuus

12 Mpix ultra­laajakulmakamera: 13 mm, ƒ/2.2 aukko ja 120° kuvakulma, kuusi­elementtinen linssi, 100 % Focus Pixels ‑ominaisuus

12 Mpix 2x tele­kamera (nelipikseli­kennon avulla): 48 mm, ƒ/1.78 aukko, toisen suku­polven kennoa liikuttava optinen kuvan­vakain, seitsemän­element­tinen linssi, 100 % Focus Pixels ‑ominaisuus

12 Mpix 3x tele­kamera: 7 mm, ƒ/2.8 aukko, optinen kuvan­vakain, kuusi­elementtinen linssi

3x optinen lähennys, 2x optinen loitonnus; 6x optinen zoomausalue; jopa 15x digitaalinen zoomaus

24 fps, 25 fps, 30 fps tai 60 fps 4K-video­kuvaus

25 fps, 30 fps tai 60 fps 1080p HD-video­kuvaus

30 fps 720p HD-video­kuvaus

Etukamera

12 Mpix kamera, ƒ/1.9 aukko, Focus Pixels ‑automaatti­­tarkennus, Kuusi­elementtinen linssi, Retina Flash ‑salama, Photonic Engine, Deep Fusion

Yhteydet

5G, Gigabit LTE, jossa 4x4 MIMO ja LAA4, Wifi 6 (802.11ax), jossa 2x2 MIMO, Langaton Bluetooth 5.0, Ultra Wideband ‑siru sijainnintunnistukseen, NFC lukutilalla, Pikamatkakortit, joissa varatehoa

Sijainti

GPS, GLONASS, Galileo, QZSS ja BeiDou, Digitaalinen kompassi, Wifi, Mobiiliyhteys, iBeacon-mikropaikannus

Akku ja lataus

Sisään­rakennettu ladattava litiumioni­akku

Langaton MagSafe-lataus: jopa 15 W

Langaton Qi-lataus: jopa 7,5 W

Pikalatausominaisuus: Jopa 50 % lataus 30 minuutissa 20 W tai tehokkaammalla virtalähteellä (saatavilla erikseen)

Videon toisto

Jopa 29 tuntia

Äänen toisto

Jopa 95 tuntia

Muuta

Suojaus vedeltä ja pölyltä (IP68), FaceTime-video- ja äänipuhelut Wi-Fi- tai mobiiliverkossa, käyttöapuominaisuudet, Face ID -kasvontunnistus, barometri, gyroskooppi, kiihtyvyysanturi, etäisyyden tunnistin, ympäristön valoisuuden tunnistin, Hätätila SOS, kolarintunnistus

Mitat ja paino

160,7 x 77,6 x 7,85 mm, 240 g

SIM-kortti

Kaksi SIMiä (nano‑SIM ja eSIM)

Kahden eSIMin tuki

Pakkauksessa

iPhone, jossa on iOS 16, USB‑C–Lightning-johto, Dokumentaatio

Takuu

12 kk