Apple Watch Series 8 GPS 45 mm
Apple Watch Series 8 GPS 45 mm

Apple Watch Series 8 GPS 45 mm

Älykellon käyttökokemus ei ole koskaan ollut miellyttävämpi. Apple Watch Series 8 GPS mukana ovat edistyksellisimmät terveys-, turvallisuus- ja hyvinvointiominaisuudet, jotka on helppo yhdistää iPhoneen. Watch Series 8 optimoi päivääsi ja auttaa pysymään ajan tasalla päivän askareista ja omasta hyvinvoinnistasi.
Tuote on poistunut valikoimastamme.

Apple Watch Series 8 GPS 45 mm -Luotettavat terveys- ja treeniominaisuudet

Yleinen kuvaus

  • Aina päällä oleva iskunkestävä Retina-näyttö
  • IP6X-pölytiiviys ja uinninkestävä rakenne WR50
  • Seuraa veresi happitasoa tehokkaalla anturilla
  • Ota EKG. Missä ja milloin vain.
  • Maksa nopeasti ja turvallisesti Apple Paylla
  • Koko päivän kestävä akku ja pikalataus
Huom! Apple Watch ei sisällä virtalähdettä, tämä on osa Applen pyrkimystä vähentää ympäristövaikutus. Käytä nykyistä virtalähdettäsi tai lisää uusi ennen kuin siirryt kassalle.

Apple Watch Series 8 tuo käyttöösi edistyksellisiä terveysantureita ja appeja, joiden avustamana voit esimerkiksi ottaa EKG:n, mitata sykkeen ja veren happitason sekä seurata ruumiinlämmön muutoksia saadaksesi tarkkaa tietoa kuukautiskierrostasi. Kolarintunnistuksen, unen vaiheiden seurannan ja edistyksellisten treenitietojen avulla pysyt aktiivisena, terveenä, turvassa ja yhteyksissä. Pysy aktiivisena räätälöitävien treenien ja edistyksellisempien tietojen avulla. Täytä aktiivisuusympyräsi, kun saavutat omat päivittäiset tavoitteesi. Ja ruoki motivaatiotasi kuuntelemalla musiikkia, podcasteja ja äänikirjoja kellostasi.

Apple Watch Series 8 myös kohentaa turvallisuudentunnettasi. Luotettavien kaatumisentunnistuksen, Hätätila SOS:n ja kolarintunnistuksen avulla voit soittaa apua silloin, kun hätä on suurin. Tyylikäs, reunasta reunaan ulottuva ja aina päällä oleva näyttö perustuu innovaatioihin, jotka osaltaan tekevät näytöstä myös erittäin kestävän. Paksu etulasi, vankka rakenne ja tasainen pohja tekevät kellosta lisäksi iskunkestävän.

Lakitiedot
Apple Watch Series 8 vaatii iPhone 8:n tai uudemman, jossa on iOS 16 tai uudempi.
(1) EKG-appi ja epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitus vaativat uusimman watchOS ja iOS-version, eikä niitä ole tarkoitettu alle 22-vuotiaiden käytettäväksi. EKG-appi on saatavilla Apple Watch Series 4:ssä tai uudemmissa laitteissa (ei Apple Watch SE:ssä). Epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitusta ei ole suunniteltu henkilöille, joilla on todettu eteisvärinä.
(2) Veren happitaso apin mittaustoimintoja ei ole tarkoitettu lääketieteelliseen käyttöön, kuten omien taudinmääritysten tekemiseen tai lääkärin konsultointiin. Tiedot on tarkoitettu ainoastaan yleiseen hyvinvoinnin ja kunnon seuraamiseen.
(3) Ruumiinlämmön¬tunnistus ei ole lääkinnällinen laite, eikä toimintoa ole tarkoitettu käytettäväksi lääketieteellisissä diagnooseissa, sairaanhoidossa tai muissa lääketieteellisissä tarkoituksissa.
(4) Kierron seuranta appia ei tule käyttää ehkäisymenetelmänä. Kierron seuranta apin tietoja ei tule käyttää terveydentilan diagnosointiin.
(5) Hätätila SOS edellyttää mobiiliyhteyttä tai wifi-puhelutoimintoa Apple Watchin tai lähellä olevan iPhonen internet-yhteyden kautta.
(6) Apple Watch Series 8:lla on 50 metrin veden¬pitävyys¬¬luokitus (ISO-standardi 22810:2010). Sitä voidaan siis käyttää matalassa vedessä, kuten uima-altaassa tai luonnonvesissä uitaessa. Apple Watch Series 8:aa ei kuitenkaan pidä käyttää laitesukelluksessa, vesihiihdossa tai muissa lajeissa, joihin liittyy voimakasta virtausta
ai sukeltamista syvempiin vesiin. Vedenpitävyys ei ole pysyvä tila ja voi heikentyä ajan kuluessa. Lisätietoja saat osoitteesta support.apple.com/fi-fi/HT205000.
(7) Apple Pay ei ole saatavilla kaikilla alueilla. Luettelo Apple Pay maista ja alueista on osoitteessa support.apple.com/fi-fi/HT207957.
(8) Akunkesto vaihtelee käytön ja kokoonpanon mukaan. Lisätietoja osoitteessa apple.com/fi/batteries.

Oletko kuluttaja? Tilaa tästä Apple Watch Series 8 GPS 41 mm

Tekniset tiedot

Tuotekoodit

MNP13KS/A keskiyö alumiinikuori/keskiyö urheiluranneke
MNP23KS/A valkea alumiinikuori/valkea urheiluranneke

Näyttö

Aina päällä oleva Retina LTPO OLED ‑näyttö
Jopa 1 000 nitin kirkkaus
Alumiini­kuorien näyttö Ion-X-lasia
Iskunkestävä etulasi

Yhteensopivuus

Apple Watch Series 8 vaatii iPhone 8:n tai uudemman, jossa on iOS 16 tai uudempi.

Muisti

32 GB tallennustilaa

Suoritin

S8 SiP ja 64-bittinen 2-ytiminen prosessori

Yhteydet

GPS, Wifi, Bluetooth 5.0, GPS/GNSS/GLONASS/BeiDou, Kompassi

Akku

Sisäänrakennettu, ladattava akku
Magneettinen latauskaapeli

Muuta

Sykkeen ilmoitukset
Epäsäännöllisen sydän­rytmin ilmoitus
Kansainväliset hätäpuhelut ja hätätila SOS
Kolarintunnistus, kaatumisen­tunnistus
Vedenpitävä 50 metriin saakka
Pölytiivis (IP6X)
Aina päällä oleva korkeus­mittari
Sisäinen kaiutin ja mikrofoni

Takuu

12 kk