Apple AppleCare Protection Plan -huolto- ja tukilaajennus Macille
Apple AppleCare Protection Plan -huolto- ja tukilaajennus Macille

Apple AppleCare Protection Plan -huolto- ja tukilaajennus Macille

Applen kattavalla huolto- ja tukilaajennuksella varmistat huolettoman käytön uudelle Mac-tietokoneellesi jopa 3 vuodeksi.

AppleCare Protection Plan -huolto- ja tukilaajennus Macille

Yleinen kuvaus

  • Yhdistetty huolto ja tekninen tuki
  • Laajennettu laitteistohuolto jopa 3 vuodeksi
  • Asiantunteva ohjelmistojen käyttöapu

Monipuolisella AppleCare Protection Plan -huolto- ja tukilaajennuksella varmistat huolettoman käytön tuliterälle laitteellesi vuosiksi eteenpäin. Asiantunteva palvelu takaa jopa 3 vuoden kattavan lisäturvan Macillesi.

Vain AppleCare Protection Plan tarjoaa yhdistetyn huollon ja tuen suoraan Applen asiantuntijoilta, joka on käytettävissäsi myös matkustaessasi ulkomailla. Laajennettu huoltoturva kattaa jopa 3 vuoden ajan toimenpiteet liittyen tietokoneeseen, akkuun, mukana tuleviin lisävarusteisiin, Applen muistiin (RAM), AirPort-laitteeseen sekä Apple USB SuperDriveen.

Ammattitaitoiset asiantuntijat neuvovat sinua myös ohjelmistoasioissa, sekä lisätarvikkeiden käyttöönotossa.

AppleCare Protection Plan on voimassa 3 vuotta Mac-tietokoneesi ostopäivästä. Täyden hyödyn saamiseksi on siis suositeltavaa tilata AppleCare Protection Plan heti uuden laitteen yhteydessä. Palvelun käyttöönotto onnistuu kuitenkin myös aiemmin hankkimallesi Macille, kun rekisteröit sen 12 kk sisällä laitteen ostopäivästä.

Tuotenumerot: MF218K/A (15 tuuman MacBook Pro), MF216K/A (iMac), MF217K/A (Mac mini), MF126K/A (MacBook, MacBook Air, 13 tuuman MacBook Pro)