Asus Chromebook Flip CX5
Asus Chromebook Flip CX5

Asus Chromebook Flip CX5

Asus Chromebook Flip CX5 on monipuolinen kannettava 14 tuuman FHD -kosketusnäytöllä. Kevytrakenteinen kone soveltuu niin työhön kuin vapaa-aikaan ja kulkee mukanasi kaikkialle.

Asus Chromebook Flip CX5 - 2-in-1 -kannettava liikkuvaan työhön

Yleinen kuvaus

  • Intel Core i5-1130G7 -suoritin
  • Intel Iris XE Graphics -näytönohjain
  • Vaikuttava 14" FHD kosketusnäyttö
  • Kätevä 2-in-1 muotoilu

Huom! Kyseessä on suoratoimituslaite, joten emme voi taata toimitusta heti seuraavalle arkipäivälle.

Asus Chromebook Flip CX5 on tyylikäs 14-tuumainen erittäin ohut ja kevyt kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan aivan uudenlainen käyttökokemus - olipa kyse sitten työ- tai viihdekäytöstä. Tyylikäs metallinen ulkokuori kätkee sisäänsä tehokkaan Intel Core i5-1130G7 -prosessorin ja Intel® Iris® Xe-näytönohjaimen. Laite tukee myös WiFi 6 -standardia, jonka avulla selviät jokapäiväisistä tehtävistäsi kuin leikiten. Armeijatason kestävyys puolestaan takaa, että voit huoletta ottaa ASUS Chromebook Flip CX5 -kannettavasi mukaan minne tahansa menetkin. Google Play tarjoaa käyttöösi monipuolisen valikoiman sovelluksia, pelejä, musiikkia, TV-ohjelmia, kirjoja ja paljon muuta - suoraan Chromebook-laitteessasi.

Mukana kulkevaa kaunista muotoilua Muotoilultaan ainutlaatuinen ja kevyt, vain 1,4-kiloinen ASUS Chromebook Flip CX5 on täydellinen valinta, jos haluat myös kannettavan tietokoneesi heijastelevan tyyliäsi. Tyylikkään kannen alta löytyy erittäin ohuilla kehyksillä varustettu ultrakompakti NanoEdge-näyttö, jonka ansiosta voit nauttia 14-tuumaisen FHD-näytön eduista, vaikka laitteen runko onkin yhtä pieni kuin monissa 13-tuumaisissa kannettavissa. Tietokone toimii jopa 10 tuntia yhdellä latauksella, joten voit työskennellä tai pelata koko päivän missä tahansa. Chromebook Flip CX5 täyttää myös MIL-STD 810H-sotilasstandardin erittäin kovat vaatimukset, ja sen läpäisemät lukuisat testit takaavat luotettavuuden ja kestävyyden.

Sulavat grafiikat takaavat rikkumattoman keskittymisen ASUS Chromebook Flip CX5:n kattavat grafiikkaominaisuudet toimivat sulavasti ja takaavat parhaan mahdollisen työtehon. NanoEdge-näytön neljä ohutta reunaa maksimoivat näytön pinta-alan sekä näyttö-runkosuhteen ja takaavat entistä mukaansatempaavamman katselukokemuksen. Full HD-paneeli tarjoaa myös laajat katselukulmat ja uskomattoman eloisan ja realistisen kuvan poikkeuksellisella värintoistolla. Lisäksi kannettava tukee erittäin tarkkaa ja herkästi reagoivaa USI-osoitinkynää, joka mahdollistaa sulavan ja tehokkaan luovan työskentelyn missä tahansa.

Tekniset tiedot

Tuotekoodi

CX5400FMA-AI0074

Prosessori

Intel Core i5-1130G7 Processor 1.1 GHz

(8M Cache, up to 4.0 GHz, 4 cores)

Muisti ja tallennus

Keskusmuisti 8 GB

Tallennustila 256 GB

Näyttö

14" FHD (1920 x 1080) 16:9

Kosketusnäyttö

Näytönohjain

Intel Iris XE Graphics

Tietoliikenne ja yhteydet

Wi-Fi 6 (802.11ax)

Bluetooth 5.1

720p HD camera privacy shutter

Liitännät

1x USB 3.2 Gen 1 Type-A

2x Thunderbolt 4 supports display / power delivery

1x 3.5mm Combo Audio Jack

Micro SD card reader

Äänet

Smart Amp Technology

Built-in speaker

Built-in microphone

harman/kardon (Premium)

Käyttöjärjestelmä

Chrome OS

Mitat ja paino

32.09 x 20.65 x 1.57 ~ 1.57 cm

1.40 kg

Takuu

24 kk