Beats Flex -Bluetooth-nappikuulokkeet musta
Beats Flex -Bluetooth-nappikuulokkeet musta
Beats Flex -Bluetooth-nappikuulokkeet musta
Beats Flex -Bluetooth-nappikuulokkeet keltainen
Beats Flex -Bluetooth-nappikuulokkeet keltainen
Beats Flex -Bluetooth-nappikuulokkeet keltainen
Beats Flex -Bluetooth-nappikuulokkeet musta

Beats Flex -Bluetooth-nappikuulokkeet

Beats Flex -bluetooth-nappikuulokkeet tarjoavat jopa 12 tuntia kuunteluaikaa koko päivän tarpeisiin. Edistyksellinen sisäinen mikrofoni vähentää tuulen kohinaa, mikä parantaa äänen selkeyttä ja puheluiden laatua. Beats Flex nappikuulokkeissa on kaksikammioinen akustiikka ja ainutlaatuiset kerrostetut elementit, joilla saavutetaan upea stereoerottelu sekä täyteläinen ja tarkka bassovaste.
Tuotetta varastossa

Yhteensä (alv 0%)

Kertamaksut40,00 €

Beats Flex -Bluetooth-nappikuulokkeet

Yleinen kuvaus

  • Laadukas äänentoisto
  • Saumatonta yhteistyötä Apple tuoteperheen kanssa
  • Mikrofoni kohinavaimennuksella
  • 12 tuntia musiikkia

Beats Flex -Bluetooth-nappikuulokkeet toistavat äänet automaattisesti kun korvanapit ovat korvissa ja toisto keskeytyy kun napit ovat kaulalla magneetilla kiinni toisissan. Kuulokkeiden johto on valmistettu kestävästä ja sotkeutumattomasta materiaalista, voit huoletta kuljettaa bluetooth-nappikuulokkeita mukanasi laukussa. Neljät erikokoiset nappipehmusteet takaavat yksilöllisen istuvuuden.

Beats Flex nappikuulokkeet tarjoavat jopa 12 tuntia kuunteluaikaa koko päivän tarpeisiin. Jos akku on vähissä ja tarvitset hieman lisävirtaa, 10 minuutin Fast Fuel lataus antaa jopa 1,5 tuntia toistoaikaa.

Beats Flex nappikuulokkeissa on kaksikammioinen akustiikka ja ainutlaatuiset kerrostetut elementit, joilla saavutetaan upea stereoerottelu sekä täyteläinen ja tarkka bassovaste. Lasertarkkuudella tehty mikropaineentasaus helpottaa korvan painetta, ja elementtien optimoitu kulma varmistaa selkeän sekä kirkkaan äänentoiston. Edistyksellinen digitaalinen prosessori hienosäätää ääntä ja tuottaa tarkan ja sävykkään kuuntelukokemuksen. Tuloksena on täyteläinen ja tehokas äänentoisto, joka inspiroi sinua koko päivän ajan.

Huippuluokan Bluetooth -teknologian ansiosta Beats Flex nappikuulokkeet tarjoavat laajennetun langattoman kantaman ja vähemmän katkoksia. Edistyksellinen sisäinen mikrofoni vähentää tuulen kohinaa, mikä parantaa äänen selkeyttä ja puheluiden laatua. Laitteessa olevien säätimien avulla voit säätää äänenvoimakkuutta sekä hallita musiikkia, vastata puheluihin tai aktivoida äänikomennot.

Applen W1-siru integroi Beats Flex bluetooth-nappikuulokkeet saumattomasti Applen tuotteiden maailmaan. Laita vain virta päälle ja pidä niitä lähellä iPhonea tai iPadia. Tämän jälkeen Beats Flex nappikuulokkeet ovat valmiina käyttöön kaikkien iCloudiin synkronoitujen Applen laitteiden kanssa, joten voit vaihtaa saumattomasti tuotteesta toiseen tai tarkistaa akun.

Katso kaikki Beatsin kuulokkeet.

Tekniset tiedot

Muoto

In-ear

Mitat ja paino

Korkeus: 1,6 cm

Pituus: 86,4 cm

Leveys: 10,6 cm

Paino: 18,6 g

Yhteydet

Bluetooth

Akku

Ladattava litiumioni, jopa 12 h toiminta-aika

Ominaisuudet

Magneettiset korvanapit, joissa on automaattinen toisto/tauko-toiminto

Erityinen akustinen alusta tarjoaa ensiluokkaisen äänentoiston tarkalla bassolla ja vähäisellä vääristymisellä

Tuulenvaimennuksella varustettu sisäinen mikrofoni parantaa äänen selkeyttä

10 minuutin Fast Fuel ‑lataus antaa 1,5 tuntia toistoaikaa

Pakkauksen sisältö

Langattomat Beats Flex ‑nappikuulokkeet

USB-C–USB-C-latauskaapeli

Neljät erikokoiset nappipehmusteet

Pikaopas

Takuukortti

Tuotekoodit

MYMC2ZM/A musta

MYMD2ZM/A keltainen