Beats Powerbeats Pro Totally Wireless -langattomat kuulokkeet
Beats Powerbeats Pro Totally Wireless -langattomat kuulokkeet

Beats Powerbeats Pro Totally Wireless -langattomat kuulokkeet

Täysin langattomat nappikuulokkeet Apple-laitteellesi, joiden avulla nautit erinomaisesta äänenlaadusta jopa 9 tuntia yhdellä latauksella. Tukevasti istuva, vedenkestävä rakenne sopii täydellisesti myös urheilukäyttöön. Mukana kätevä latauskotelo.

Yleinen kuvaus

  • Erinomainen äänenlaatu
  • Jopa 9 tunnin akkukesto (yli 24 tuntia latauskotelon avulla)
  • Urheiluun sopiva istuvuus ja vedenkestävyys
  • Kätevät säätöpainikkeet molemmissa korvanapeissa

Beatsin ja Applen yhteistyönä suunnittelemat Powerbeats Pro -korvanapit antavat täyden langattoman vapauden ja korviahivelevän äänenlaadun sekä kovaan treenaamiseen, että normaaliin työ- ja vapaa-ajan kuunteluun. Jämäkän istuvuuden takaavat tukikaaret pitävät kuulokkeet tiivisti korvilla nopeissakin liikkeissä, eikä vedenpitävyyden ansiosta kastuminenkaan haittaa menoa.

Erinomainen akkukesto mahdollistaa kuulokkeille jopa 9 tunnin edestä kuuntelunautintoa. Mikäli pidät matkassa mukana täyteen ladattua latauskoteloa, saat sen tarjoamien lisälatausten avulla venytettyä käyttöajan jopa 24 tuntiin saakka.

Applen H1-kuulokesiru takaa entistäkin varmemman langattoman yhteyden laitteisiisi. Molemmissa korvanapeissa on kätevät painikkeet, joiden avulla yleisimmät toiminnot hoituvat ilman tarvetta koskea puhelimeen.

Tekniset tiedot

Yhteensopivuus

iPhone-mallit: iPhone 5s tai uudempi, iPad-mallit: iPad (5. sukupolvi) tai uudempi, iPad Air, iPad Pro, iPad mini 2 tai uudempi, Mac-mallit: Mac mini (loppuvuosi 2014 tai uudempi), MacBook (alkuvuosi 2015 tai uudempi), MacBook Air (alkuvuosi 2015 tai uudempi), MacBook Pro (vuoden 2012 puoliväli tai uudempi), iMac (loppuvuosi 2014 tai uudempi), iMac Pro (2017 tai uudempi), Mac Pro (loppuvuosi 2013), Apple Watch -mallit, Apple TV -mallit, iPod-mallit: iPod (6. sukupolvi) tai uudempi

Liitännät

Bluetooth (kuulokkeet), Lightning (latauskotelo)

Akku

Ladattava litium-ioni, jopa 9 tunnin kuunteluaika (yli 24 tuntia latauskotelon avulla)

Pakkauksen sisältö

Powerbeats Pro Totally Wireless ‑nappikuulokkeet, latauskotelo, neljä erikokoista korvanappia, Lightning-USB-A-latauskaapeli, pikaopas, takuukortti

Takuu

Valmistajan takuu 12 kk

Tuotekoodi

MV6Y2ZM/A (musta)